Normann Copenhagen Sko Schoenenrek

By Simon Legald

Omschrijving

Het Sko schoenenrek is een ontwerp van designer Simon Legald en behoort tot de collectie van het designmerk Normann Copenhagen.

Sko heeft zowel een industrieel als een eenvoudig design. Dit rek is ideaal op plaatsen waar extra opslagruimte nodig is voor schoenen en laarzen, denk bijvoorbeeld aan de hal of de slaapkamer.

Het rek is gemaakt van robuuste, Scandinavische materialen en bestaat uit een sterk frame met twee geperforeerde stalen legborden.

Sko is ontworpen zonder overbodige componenten. Simon Legald heeft het ontwerp gestript tot enkel de essentie van het schoenenrek overbleef. Op deze manier wordt meteen de aandacht gevestigd op de details, erg slim!
Het schoenenrek is voorzien van geaccentueerde schroeven en bouten en geperforeerde legborden die prachtige schaduwen op uw vloer creëren. Sko is het jongere broertje van het Toj kledingrek, eveneens een ontwerp van Simon Legald. Beiden maken gebruik van dezelfde principes en minimale functies.

Sko is een sterke en zeer gedetailleerde kleine broer!

Simon Legald verteld zelf: "Ik hou echt van het ontwerpen van dingen die normaal gesproken niet worden gezien als design. Voor mij is een schoenenrek iets dat over het hoofd wordt gezien in deze wereld van design.. En dat is precies de reden waarom ik het leuk vind!"

Afmeting (B x H x D): 76 x 42 x 34 cm.
Materiaal: Staal en essenhout
Onderhoud: Reinigen met een vochtige doek

Sko wordt geleverd inclusief gereedschap voor de montage en inclusief een eenvoudig te volgen montagehandleiding.

De grote schroeven houden het frame van Sko in positie en erg handig is dat de legborden gemakkelijk op hun plaats te leggen zijn!
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Simon Legald
Garantie 2 jaar
Merk Normann Copenhagen
Diepte / Lengte 34
Hoogte 42
Breedte 76

Sko - Wit

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 215

Sko - Grijs

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 215

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit