MDF Italia Sign Loungestoel

By Piergiorgio Cazzaniga

Omschrijving

De Sign Loungechair ontworpen door Piergiorgio Cazzaniga voor MDF Italia is een unieke en buitengewoon mooie stoel. Naast een mooie buitenkant biedt de Sign Chair u ook nog een uiterst comfortabele zitting.

Sign is gemaakt van polyamide en is afgewerkt met een hoogglans lak. Deze hoogglans lak heeft een uiterst hoge kwaliteit op het gebied van glans, weerstand en hardheid. Hierdoor is elke kras die veroorzaakt wordt in het dagelijks leven zeer gemakkelijk te verwijderen met de meegeleverde 'oppoets-set' en blijft de originele glans van de Sign Loungechair behouden.

Daarnaast wordt Sign geleverd met een set van 4 verschillende pootjes. Hierdoor is de stoel geschikt voor elke vloer: keramisch, hout, karpet, linoleum etc.

Sign Loungechair is dé ideale combinatie van uitstraling én functionaliteit! De Sign collectie bevat een Sign Chair en Sign Loungechair.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Jeroen - Logistics
Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer Piergiorgio Cazzaniga
Garantie 2 jaar
Merk MDF Italia
Diepte / Lengte 76
Breedte 74
Hoogte 62
Zithoogte 38

Sign Loungestoel

Levertijd: 4 - 5 weken
€ 667

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit