Secto Design Aspiro 8000 Hanglamp

By Seppo Koho

Omschrijving

De Secto Design Aspiro 8000 Hanglamp is een ontwerp van Seppo Koho. De Aspiro 8000 valt meteen op in de collectie van Secto door zijn design. Anders dan de andere lampen in de collectie bestaat de Aspiro namelijk niet uit kleine houten latjes, maar uit een grote, vrij hangende houten spiraal. Een bijzonder design dat direct de aandacht trekt. De lamp wordt met de hand gemaakt van PEFC-gecertificeerd berkenhout in Finland. De naturel berken spiraal wordt gecombineerd met een zwarte of rode textielkabel van 200 centimeter lang. Beide varianten hebben een zwart plafondkapje. Er wordt gebruikgemaakt van de nieuwste LED-technologie door middel van een ingebouwde LED bron van 11 Watt. Deze is dimbaar met behulp van de ingebouwde, stapsgewijze dimmer.

De lamp is 25 centimeter hoog en 35 centimeter wanneer hij helemaal uitgerekt is. De diameter bedraagt 50 centimeter. Tegen bijbetaling is een langer kabel mogelijk. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder!

De Aspiro 8000 Hanglamp is een product van Secto Design, ontworpen door Seppo Koho. In de eerste jaren van Secto Design lag de focus vooral op het produceren van houten meubelen, tot de vraag van de klant ontstond naar bijpassende lampen. Oprichtster Tuula Jusélius nam in 1995 designer Seppo Koho in huis, die de eerste lamp van gelamineerd hout ontwierp. Een vernieuwend concept dat niet meteen door iedereen werd omarmd, maar inmiddels een grote populariteit kent. Van hanglampen tot tafellampen, voor elke plek in huis is er een passende lamp van Secto Design.

Secto Design Aspiro 8000 Hanglamp


✓ Vrij hangende houten spiraal
✓ Handgemaakt in Finland
✓ Lichtbron inclusief: LED 11W
✓ Met rode of zwarte textielkabel
✓ Afmeting: Ø 50 x h. 25-35 cm.
✓ Design: Seppo Koho

Vragen over de Aspiro 8000 Hanglamp van Secto Design?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Secto Design Aspiro 8000 Hanglamp.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Seppo Koho
Merk Secto Design
Hoogte 25-35 cm.
Diameter 50 cm.
Dimbaar Ja, via ingebouwde dimmer
Lichtbron inbegrepen Ja
Opties Dimbaar, Ingebouwde dimmer, LED
Kabel Lengte 200 cm.
Soort lichtbron LED 11W, ingebouwd

Aspiro 8000 Hanglamp Rode Kabel

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 800

Aspiro 8000 Hanglamp Zwarte Kabel

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 800

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit