Sammode G1 Plafondlamp

By Pierre Guariche

Omschrijving

De Sammode G1 Plafondlamp is een ontwerp van Pierre Guariche. Hij richtte als een ware pionier in het Franse industrieel ontwerp tijdens de naoorlogse periode zijn eigen ontwerpstudio in 1951 op. Guariche ontwierp meubels en lampen waarbij gebruik werd gemaakt van de laatste productietechnieken. Dit deed hij om zijn ontwerpen zo betaalbaar mogelijk te maken. Sammode brengt, ongeveer zeventig jaar nadat Guariche zijn ontwerpen maakte, enkele van zijn meest iconische armaturen opnieuw uit.

De lampen uit de G1 serie, waar deze plafondlamp onderdeel van is, hebben twee lampenkappen en daardoor ook twee lichtbronnen. Hierdoor geeft de lamp zowel direct als indirect licht. Beide kappen hebben een geperforeerde lijn waar subtiel licht doorheen komt. De lampenkap die omlaag is gericht heeft een witte aluminium cover voor de lichtbron. Dit zorgt ervoor dat er geen verblinding optreedt wanneer er van onderaf naar de lamp gekeken wordt. De lampenkappen hangen aan het uiteinde van een sierlijke dunne messing staaf. Aan het andere uiteinde van de staaf hangt een messing bal die dient als tegenwicht. Hierdoor kan de hoogte en de richting van het licht met een vederzachte aanraking gemakkelijk veranderd worden. Het geheel hangt aan een elegante zwarte basis

De G1 Plafondlamp is verkrijgbaar in een aantal verschillende kleuren. In dezelfde productfamilie is ook een wandlamp en een vloerlamp beschikbaar. De vloerlamp is er in twee afmetingen.

Sammode G1 Plafondlamp


✓ Indirect én direct licht
✓ Elegant en sierlijk ontwerp
✓ Comfortabel door een cover voor de lichtbron
✓ Verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren

Vragen over de G1 Plafondlamp van Sammode?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Sammode G1 Plafondlamp.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Designer Pierre Guariche
Jaartal 1951
Garantie 5 jaar
Merk Sammode
Diepte / Lengte 115 cm
Hoogte 100 cm
Diameter 44 cm
Lichtbron inbegrepen Niet inbegrepen
IP Waarde IP20
Soort lichtbron 2 x LED E27 (niet inbegrepen) Max. 11W

G1 Plafondlamp

Vermillion Red

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 3.267

G1 Plafondlamp

Chalk

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 3.267

G1 Plafondlamp

White

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 3.267

G1 Plafondlamp

Black

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 3.267
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit