MDF Italia Sag Kruk

Omschrijving

De MDF Italia Sag Kruk is een ontwerp van de uit Canada afkomstige designer Oki Sato en zijn ontwerpstudio Nendo.

Oki Sato kwam in 1977 in Toronto ter wereld. In 2002 behaalde hij zijn Master of Arts aan de Waseda Universiteit van Tokyo en in datzelfde jaar richtte hij zijn designstudio Nendo op. Zijn werken zijn veelzijdig en variëren van sieraden tot designmeubelen, en van chocoladerepen tot USB-sticks. En deze verscheidenheid aan ontwerpen blijven niet onopgemerkt. Sato werd al eens verkozen tot één van de "100 meest gerespecteerde Japanners" en won vele "Designer van het jaar"-awards. Nendo's ontwerpen zijn onder andere te bezichtigen in het Museum of Modern Art in New York, evenals in het Musee des Arts Decoratifs en Centre Pompidou in Parijs.

MDF Italia, gebaseerd in Milaan, is een designmerk die zich volledig richt op de productie van designmeubelen. MDF Italia werd opgericht met een dynamische en ondernemende productstrategie in het achterhoofd. Kenmerkend voor de collectie van MDF Italia is de ogenschijnlijke eenvoud die vol zit met vooruitstrevende constructies en toepassingen van materialen.

De Sag Kruk van MDF Italia is een veelzijdig ontwerp, het kan zowel als kruk of als bijzettafel dienen en is ook geschikt voor gebruik buitenshuis. Het onderstel van de kruk is geheel uit één stuk vervaardigd en is in elkaar gevouwen alsof de lucht ertussen gesmolten is. Het draagt bij aan de elegante en aantrekkelijke uitstraling van de kruk. De Sag Kruk is vervaardigd uit polyurethaan en is daardoor licht van gewicht en makkelijk te verplaatsen. De zitting is naar keuze van bamboe of polyurethaan. Sag heeft een diameter van 40 centimeter en een zithoogte van 43 of 44 centimeter, waarbij de laatste geldt voor de versie met een zitting van polyurethaan.

MDF Italia Sag Kruk


✓ Verkrijgbaar in 4 uitvoeringen
✓ Stijlvol Italiaans design
✓ Binnen en buiten inzetbaar
✓ Afmeting: Ø. 40 x h. 43/44 cm.
✓ Design: Nendo

Vragen over de Sag Kruk van MDF Italia?


Neem gerust contact met ons op wanneer uw favoriet er niet tussen zit of wanneer u meer informatie wenst over de MDF Italia Sag Kruk.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Kunststof
Garantie 2 jaar
Merk MDF Italia
Hoogte 43/44
Diameter 40
Opties Buiten te gebruiken
Zithoogte 43/44
Bijlagen Productinformatie

Sag - Wit

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 402

Sag - Mud

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 402

Sag - Wit / Bamboe

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 515

Sag - Mud / Bamboe

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 515

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit