Knoll Saarinen Tulip Eettafel Met Zwart Onderstel - Ovaal

By Eero Saarinen

Omschrijving

De Knoll Studio Saarinen Tulip Eettafel Met Zwart Onderstel - Ovaal is een klassiek ontwerp van Eero Saarinen. In 1957 creëerde Saarinen een fantastische serie tafels en stoelen, die bekend staan als de Tulip tafels en stoelen. Kenmerkend aan de meubels in deze serie is het onderstel, dat bestaat uit één poot die naar beneden vloeiend uitloopt tot een ronde voet. Saarinen wilde hiermee een einde roepen aan de warboel van tafel- en stoelpoten. Bij deze tafelserie is de voet niet alleen mooi, maar ook erg praktisch. Op deze manier kunnen stoelen en benen namelijk vrij om en onder de tafel bewegen.

De tafelbladen in de serie kunnen uitgevoerd worden in houtfineer, laminaat en acrylic stone (outdoor), maar de tafels zijn het meest populair met een marmeren blad. Dit blad is aan de rand prachtig schuin afgewerkt. De voet van gegoten aluminium wordt in zwart of wit geverfd en beschermd met een Rilsan coating.

MisterDesign heeft een aantal direct bestelbare varianten voor u geselecteerd. De tafel is direct verkrijgbaar met een blad van Laminaat, Arabescato of Nero Marquina marmer, in verschillende afmetingen. Zo is er een tafelblad 198 centimeter breed en 121 centimeter diep terwijl het andere blad 244 centimeter breed en 137 centimeter diep is. De hoogte bedraagt 73/74 centimeter. Het hoogteverschil zit hem in de keuze van materiaal voor het blad. Een blad van laminaat is namelijk 3 centimeter dik, terwijl een marmeren blad 2 centimeter dik is. Laminaat heeft een zijdezachte afwerking en het marmer is voorzien van een transparante polyester coating wat beschermt tegen vlekken.

Heeft u een andere uitvoering in gedachten, of wilt u meer weten over de mogelijkheden van de Saarinen Tulip Eettafel Met Zwart Onderstel? Neem contact op met onze interieurstylisten in de winkel, zij helpen u graag verder.

Knoll Studio Saarinen Tulip Eettafel Met Zwart Onderstel - Ovaal


✓ Rond of ovaal tafelblad
✓ Met één vloeiende voet in zwart
✓ Top in marmer of laminaat
✓ In verschillende afmetingen

Vragen over de Saarinen Tulip Eettafel Met Zwart Onderstel - Ovaal van Knoll Studio?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Knoll Studio Saarinen Tulip Eettafel Met Zwart Onderstel - Ovaal.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics

Kenmerken
Materiaal Steen
Designer Eero Saarinen
Jaartal 1957
Garantie 2 jaar
Merk Knoll

Tulip Eettafel

Laminaat - b. 198 cm. x d. 121 cm.

Levertijd: 7 - 8 weken
€ 5.493

Tulip Eettafel

Laminaat - b. 244 x d. 137 cm.

Levertijd: 7 - 8 weken
€ 6.183

Tulip Eettafel

Arabescato - b. 198 x d. 121 cm.

Levertijd: 7 - 8 weken
€ 9.413

Tulip Eettafel

Arabescato - b. 244 x d. 137 cm.

Levertijd: 7 - 8 weken
€ 11.011

Tulip Eettafel

Nero Marquina - b. 198 x d. 121 cm.

Levertijd: 7 - 8 weken
€ 11.180

Tulip Eettafel

Nero Marquina - b. 244 x d. 137 cm.

Levertijd: 7 - 8 weken
€ 12.995

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit