Thonet S43 Stoel

By Mart Stam

Omschrijving

De Thonet S43 Stoel, ontworpen door Mart Stam, is één van de eerste 'Freischwinger'-modellen uit de meubelgeschiedenis. Alle meubelontwerpen van Mart Stam kenmerken zich door hun strakke vorm, hun pure constructie en het hoge zitcomfort. Bij de S43 combineerde hij het stalen buizenframe met een schaal van voorgevormd multiplex voor de zitting en de rugleuning. Hiermee heeft hij een absoluut minimalistisch ontwerp gecreëerd. Door het comfortabel meeverende frame is een stoffering niet nodig. De strakke, terughoudende vormgeving maakt van de klassieke ‘Freischwinger’ een eigentijdse verschijning. Tegenwoordig heeft Thonet de artistieke rechten van deze streng kubusvormige stoel zonder achterpoten in handen.

Het frame van de stoel is gemaakt van verchroomde stalen buizen. Zitting en rugleuning van voorgevormd multiplex in gebeitst of naturel hout. Standaard worden ze geleverd zonder glijders. Wilt u liever met glijders? Neem dan contact met ons op.

Zit uw gewenste uitvoering er niet tussen? Kom dan langs in onze winkel, waar we u graag alle mogelijkheden laten zien.

Thonet S43 Stoel


✓ Klassieker!
✓ In tal van kleuren en varianten leverbaar
✓ Ambachtelijk design
✓ Afmeting S43: b. 44 x h. 82 x d. 52 cm.
✓ Design: Mart Stam

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.


Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Mart Stam
Garantie 2 jaar
Merk Thonet
Diepte / Lengte 52 cm.
Breedte 44 cm.
Hoogte 82 cm.
Hoogte arm 66 cm.
Zithoogte 46 cm.
Bijlagen Productinformatie

S43 - Naturel Beuken

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 399

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit