Ruijch Bellucci Large Salontafel

By Ruijch

Omschrijving

De Bellucci Large Salontafel is een ontwerp uit 2020 van het Nederlandse designlabel Ruijch. Het elegante meubel wordt getypeerd door een boeiend spel tussen vormgeving en materiaal. Zo is de tafel bijna volledig gemaakt van marmer of kwarts; luxueuze, natuurlijke materialen met een speels karakter. Tegelijkertijd is de vormgeving van de tafel juist erg minimalistisch gehouden. Deze combinatie van eenvoud in vorm met de speelsheid van het luxe materiaal zorgt voor een tijdloos geheel. Doordat de tafel op klossen rust, heeft het een verrassend lichte uitstraling, alsof het natuurstenen blok boven de grond zweeft.

De Bellucci is standaard verkrijgbaar in verschillende soorten marmer van de hoogste kwaliteit. Het witte Arabescato marmer wordt gewonnen in de Appenijnen ten noorden van de Italiaanse stad Carrera. Het gesatineerde zwarte Nero Marquina marmer komt uit het Noord-Spaanse Baskenland en het gepolijste bruin Ombra di Caravaggio marmer wordt uit een Servische steengroeve gewonnen. De gepolijste uitvoeringen hebben een iets glanzendere uitstraling dan gesatineerd marmer. De klossen waarop het marmer leunt, zijn gemaakt van hout. Deze liggen zo diep dat deze volledig aan het zicht zijn onttrokken.

Naast deze uitvoeringen zijn op aanvraag andere marmersoorten en afmetingen mogelijk. De Bellucci Large is daarnaast ook verkrijgbaar zonder klossen, waardoor het blok direct op de grond staat en er een meer massieve uitstraling ontstaat. Neem hiervoor gerust contact met ons op. Deze luxueuze grote salontafel is ook verkrijgbaar in een 'Small' formaat en een bijzettafel. Deze uitvoeringen van de Bellucci kunt u vinden bij de productfamilie.

Let op: Marmer en Kwarts zijn natuurlijke materialen waarbij de kleurschakeringen en aders steeds weer anders lopen. Dit betekent dat uw Bellucci Salontafel nooit hetzelfde zal zijn als afgebeeld. Ieder Bellucci Meubel is dus helemaal uniek!

Ruijch Bellucci Salontafel


✓ Natuurlijk materiaal
✓ Minimalistisch ontwerp
✓ Luxe en elegante uitstraling
✓ Maatwerk op aanvraag mogelijk
✓ Ook verkrijgbaar als kleinere salontafel en bijzettafel

Vragen over de Bellucci Large Salontafel van Ruijch?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ruijch Bellucci Large Salontafel.
Muuto Lamp Cadeau
Ontvang tot en met 30 april een Muuto Ease Lamp ter waarde van €199 bij een outdoor aankoop cadeau vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden

Kenmerken
Materiaal Steen
Designer Ruijch
Jaartal 2020
Garantie 2 jaar
Merk Ruijch
Diepte / Lengte 70 cm.
Breedte 105 cm.
Hoogte 30 cm.

Bellucci Large Salontafel

Gepolijst Arabescato

Levertijd: 4 - 5 weken
€ 2.399

Bellucci Large Salontafel

Gesatineerd Nero Marquina

Levertijd: 4 - 5 weken
€ 2.799
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit