Ligne Roset Ruché Meridienne Bank

Omschrijving

De Ruché Meridienne in de stof Harald van Inge Sempé is speciaal ontworpen voor Ligne Roset.

De Ruché brengt het niet-alledaagse en het traditionele samen. Het ongebruikelijke in dit meubel is de massieve houten structuur en het grote traditionele element: de capitonnage, de kern van het vakmanschap van Ligne Roset.

Op zijn slanke poten rust op een comfortabele basis van polyurethaan schuim en een pullmaflex vering met opvallende capitonnage, die een harmonieus geheel vormen. De Ruché mag dan rank en fijn zijn, hij is evenzeer uitnodigend en zacht. We kunnen er ook aan toevoegen dat de Ruché afmetingen aanbiedt die comfort en compactheid verbinden: de diepte is slechts 85 cm, de lengtes variëren tussen 170 en 200 cm, ideaal voor ondermeer kleine appartementen. Tenslotte zal de zithoogte (45 cm) een breed publiek aanspreken, met name die houden van een hogere zit.

Structuur en poten in massief beukenhout, 4 afwerkingen mogelijk: naturel of antraciet, rood of blauw getint beuken.

Om de Ruché nog meer functionaliteit te geven, is het tevens mogelijk een uitvoering te kiezen met een speciaal ontworpen tableau.

Model Ruché is in verschillende uitvoeringen mogelijk, neem voor meer informatie contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder.
December actie
Ontvang in de maand december een MaMa vaas cadeau in exclusieve mat witte uitvoering bij online aankopen vanaf €2500.
Bekijk de voorwaarden

Kenmerken
Materiaal Stof
Merk Ligne Roset
Diepte / Lengte 85
Breedte 190
Hoogte 82

Ruché Meridienne
Vanafprijs

Levertijd: 64 - 65 weken
€ 5.397

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit