Artifort Ribbon Chair

By Pierre Paulin

Omschrijving

De iconische Artifort Ribbon Chair is een sculpturaal ontwerp van Pierre Paulin uit 1966. Deze designklassieker is een mooi voorbeeld van toegepaste kunst uit de jaren 60. Paulin heeft met zijn expertise en innovatieve visie een sierlijk model ontworpen dat doet denken aan een lint. De samensmelting van functionaliteit, kunst en schoonheid draagt bij aan het tijdloze karakter van dit design.

Een metalen buisframe omhuld door vormschuim en bekleed met een plooiloze rekbare stof zorgt voor een optimaal zitcomfort bij deze fauteuil. Daarnaast geeft het onderstel, dat vervaardigd is uit hoogfrequent geperst hout, een standvastige en moderne uitstraling. Dit icoon van Artifort is ‘zitbare kunst’ en is op verscheidene locaties te vinden zoals de National Gallery of Victoria in Melbourne, Modern Art in New York, op vliegvelden en in luxe kantoren.

De Ribbon Fauteuil is 100 centimeter breed, 74 centimeter diep en 72 centimeter hoog. Door de ruime keuze aan stofferingen en kleuren is de Ribbon naar eigen wens te personaliseren. Een stofkleur uit de Artifort Selecte of Kvadrat Tonus4 wordt door Artifort aangeraden om plooivorming te voorkomen. Bovendien zijn de volgende kleuren beschikbaar voor het gelakte onderstel: RAL 3000 red, RAL 9005 black, RAL 90190 white en zilvergrijs. De Ribbon Fauteuil met een zilvergrijs onderstel en Kvadrat Tonus4 stoffering in zwart (128) of geel (440) is direct bij ons bestelbaar. Op zoek naar een andere uitvoering welke niet online te verkrijgen is? Breng een bezoek aan onze winkel in s’-Hertogenbosch of neem contact met ons op.

Artifort Ribbon Fauteuil


✓ Icoon uit de Artifort collectie
✓ Sculpturaal ontwerp
✓ Zitbare kunst
✓ Hoogwaardige kwaliteit

Vragen over de Ribbon Chair van Artifort?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Artifort Ribbon Chair.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.


Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Pierre Paulin
Garantie 2 jaar
Merk Artifort
Diepte / Lengte 74 cm
Breedte 100 cm
Hoogte 72 cm
Zithoogte 39 cm

Ribbon Chair

Tonus 440, Geel

Levertijd: 6 - 10 weken
€ 6.035

Ribbon Chair

Tonus 128, Zwart

Levertijd: 6 - 10 weken
€ 6.035

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit