Retourneren

Wilt u uw bestelling retourneren, bijvoorbeeld omdat deze niet naar wens is of omdat u een verkeerd artikel heeft ontvangen? Geen enkel probleem. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het retourneren van uw bestelling. 

UW RETOUR OPSTUREN
U kunt uw artikel via de post aan ons retour zenden. Dit doet u bij bijvoorbeeld een PostNL punt of via een andere postlocatie. Zorg dat u het juiste retouradres op het pakket vermeldt. Deze vindt u onderaan deze pagina. 

GROTE OF KWETSBARE ARTIKELEN
Artikelen die wij met onze eigen bezorgdienst bij u geleverd hebben, kunnen we ook bij u ophalen. Dit geldt ook voor kwetsbare artikelen die tijdens het transport gemakkelijk kunnen beschadigen. De kosten hiervoor bedragen €75. We kunnen alleen artikelen retour nemen die niet gemonteerd zijn en voorzien zijn van het originele verpakkingsmateriaal. Het is ook mogelijk om uw pakket via PostNL verzekerd retour te sturen, zodat eventuele beschadigingen van het pakket bij PostNL geclaimd kunnen worden. Lees hierover meer op de website van PostNL. De kosten van een verzekerde verzending verschillen per pakket en soort verzekering. Twijfelt u hoe een artikel retour moet zenden? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij kunnen u verder helpen.

RETOURNEREN IN DE WINKEL
Het is ook mogelijk om uw online bestelling in onze winkel te retourneren. U ontvangt na het verwerken van uw retourzending het bedrag op dezelfde wijze terug als u heeft betaald. Bekijk de Betalen & Geldzaken pagina voor meer informatie over geldteruggave.

STATUS VAN UW RETOUR
Indien wij uw retourzending in goede orde hebben ontvangen sturen wij u hierover een e-mail.Retourvoorwaarden

RETOURTERMIJN
De meeste artikelen kunt u binnen een termijn van 14 dagen, na ontvangst van het artikel, zonder opgave van redenen retourneren. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, de bestelling fysiek in bezit krijgt.

RETOUR AANMELDEN
Als particulier hoeft u uw retourzending niet aan te melden voor retourzending. Wel dient u het retourformulier (wat in uw pakket is ingesloten) in te vullen en deze toe te voegen aan de retourzending. Zo kunnen wij uw retourzending correct en snel afhandelen. U kunt ook gebruik maken van het Europese modelformulier voor herroeping, deze vindt u hier. Het gebruik van dit formulier is niet verplicht.

AANSPRAKELIJKHEID RETOURZENDING
Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat MisterDesign niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een traceercode en bewaar deze goed, of retourneer het artikel in onze winkel.

WAARDEVERMINDERING RETOURZENDING
U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. 

DEFECT OF VERKEERD ARTIKEL ONTVANGEN
Wanneer u een verkeerd of defect artikel heeft ontvangen kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Zij sturen u per e-mail een retourlabel, waarmee u het pakket kosteloos aan ons kunt retourneren. 

RETOURNEREN ZAKELIJKE BESTELLINGEN
Zakelijke bestellingen kunnen enkel in overleg geretourneerd worden. Als u graag een zakelijke bestelling wilt retourneren, kunt u onderaan deze pagina contact opnemen met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken.
Uitsluiting Retourrecht

Er zijn ook artikelen die u niet kunt retourneren. Dit zijn artikelen die voor u op maat / naar uw specifieke wensen vervaardigd zijn. Hierbij kunt u denken aan gestoffeerde zitmeubelen of tafels welke op maat gemaakt zijn.
Kosten en Geldteruggave

RETOURKOSTEN
De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. In het geval van een defect of wanneer u een verkeerd artikel ontvangen heeft dan betaalt MisterDesign de kosten voor het retourneren. U kunt de kopie van de kassabon aan ons doorsturen zodat wij deze kosten aan u kunnen retourneren.

GELDTERUGGAVE
Wanneer u een artikel retourneert heeft u recht op een teruggave van het volledige aankoopbedrag. Teruggave van het aankoopbedrag vindt zo spoedig mogelijk plaats, uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst retourzending. Lees meer over geldteruggave op onze pagina Betalen & Geldzaken.
Retouradres

MisterDesign BV 
Ketelaarskampweg 19a
5222 AL ’s-Hertogenbosch
Nederland


Laat hier je bericht achter

We nemen z.s.m. contact met je op
Maandag t/m zaterdag zijn we telefonisch bereikbaar van 9.00u – 17.30u.

* Verplichte velden

of
+32 (0) 3808 4190