Qlocktwo Campange Header

Exclusieve Qlocktwo Campagne

Dit is hét moment een grote Qlocktwo wandklok in huis te halen. U ontvangt bij aanschaf van een Qlocktwo Large namelijk een Qlocktwo Watch naar keuze cadeau! Dit is een exclusieve campagne van MisterDesign en de actie loopt van 1 juni t/m 1 augustus 2021. 

De actie is van toepassing op alle Qlocktwo Large klokken; zowel de varianten met metalen front, als de varianten met acrylic front en de unieke Creator's Editions. U mag als cadeau kiezen uit alle horloges in het assortiment van Qlocktwo. Wanneer u via onze webshop een Qlocktwo Large in bestelling plaatst, wordt de keuze voor een horloge automatisch in de winkelwagen toegevoegd. Zit uw favoriet niet tussen ons online aanbod? Neem dan contact met ons op of kom langs in de winkel. De klokken en horloges zijn op aanvraag in meer dan 20 verschillende talen verkrijgbaar en voor de horloges behoren andersoortige polsbandjes ook tot de mogelijkheden.

In onze winkel zijn de wandklokken en horloges van Qlocktwo ruimschoots vertegenwoordigd. U kunt er verschillende frontplaten en horloges bewonderen en samen met een van onze adviseurs kleur- en materiaalstalen van het volledige assortiment bekijken. Qlocktwo Campagne MisterDesign
Qlocktwo Campagne MisterDesign
Qlocktwo Campagne MisterDesign

Het unieke Qlocktwo concept van Biegert & Funk

De Duitse vrienden Marco Biegert en Andreas Funk komen meer dan tien jaar geleden op het idee een klok te ontwerpen die de tijd niet met cijfers of wijzers weergeeft, maar gewoon zoals wij mensen elkaar vertellen hoe laat het is, met woorden. Het concept is geboren en in 2010 richt het duo een designlabel op om het idee uit te werken. 

Vanaf dat moment gaat het snel. Meerdere klokken worden aan het gamma toegevoegd en ze slepen er grote prijzen mee binnen, waaronder een aantal Red Dot Awards. Kenmerkend aan de Qlocktwo klokken is niet alleen de weergave van de tijd maar ook de hoge kwaliteit en het unieke materiaalgebruik. Dat laatste geldt in het bijzonder voor de verschillende Creator's Edition's, die door de materiaalverwerking steeds weer authentiek zijn. Door deze combinatie van concept en kwaliteit heeft iedere Qlocktwo een tijdloos karakter. Het aanzicht zal nooit vervelen en dat geldt zowel voor toepassing thuis als in openbare ruimtes, hotels, restaurants en kantoren.   


Qlocktwo Campagne MisterDesign
Qlocktwo Campagne MisterDesign
Qlocktwo Campagne MisterDesign

Wilt u meer informatie?

Heeft u een vraag over de campagne of bent u benieuwd naar de mogelijkheden binnen het assortiment? Via onderstaand formulier kunt u meer informatie opvragen of een afspraak maken met een van onze adviseurs. We helpen u graag verder!

  • Qlocktwo Campagne