QLIV Side-to-Side Tafel Rond

By QLIV Studio

Omschrijving

De QLIV Side-to-Side Tafel Rond is een ontwerp van het Nederlandse designmerk QLIV Studio. Het is een bijzonder vormgegeven tafel met een robuuste en toch sierlijke uitstraling. Deze kenmerken dankt het ontwerp aan de combinatie van hout en staal. De manier waarop deze totaal verschillende materialen in dit design met elkaar zijn vervlochten, zorgt voor een prachtig geheel.

Het zwart stalen frame heeft een lichte uitstraling doordat de binnenzijden van de drie poten bijna volledig hol zijn en doordat het frame aan de bovenzijde stijlvol in het houten tafelblad is verzonken. Het frame is gemaakt met laser cut-technologie. Het tafelblad van de ronde Side-to-Side tafel bestaat uit drie delen die met een dunne gleuf van elkaar worden onderscheiden; een verfijnd detail! De houten bladen zijn gemaakt duurzaam Frans eiken.

Standaard is de ronde Side-to-side tafel verkrijgbaar in gestraald Coal Black eiken en Skylt Soap eiken, beide met een afmeting van Ø130 of Ø160 centimeter. De hoogte vanaf de onderkant van het tafelblad tot aan de grond bedraagt 70 centimeter. Op aanvraag zijn andere houtsoorten en andere kleuren van het frame mogelijk. Neem hiervoor gerust contact met ons op!

QLIV Side-to-Side Tafel Rond


✓ Functioneel ontwerp
✓ Gemaakt van Frans eiken
✓ Robuuste uitstraling
✓ Stalen frame

Vragen over de Side-to-Side Tafel Rond van QLIV?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de QLIV Side-to-Side Tafel Rond.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer QLIV Studio
Garantie 2 jaar
Merk QLIV
Hoogte 75 cm.
Diameter 130 / 160 cm.

Side-to-Side - Ø130 cm.

Coal Black

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 4.209

Side-to-Side - Ø130 cm.

Skylt Soap Look

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 4.209

Side-to-Side - Ø160 cm.

Skylt Soap Look

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 4.554

Side-to-Side - Ø160 cm.

Coal Black

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 4.554

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit