Ligne Roset Pumpkin Fauteuil met Hoge Rug

Omschrijving

De Pumpkin Fauteuil, ontworpen door Pierre Paulin, is speciaal ontworpen voor Ligne Roset. De Pumpkin doet denken aan een enorme pompoen die een beschermende en behaaglijke schelp biedt aan de gebruiker. Het is gewoon onmogelijk om de aantrekkingskracht van deze fauteuil te weerstaan.

De eerste publieke uitgave uit de Pumpkin-collectie was de Pumpkin bank ontworpen in 1971 voor de privé-vertrekken van Georges Pompidou in het Franse presidentiële Elysée Paleis. Hierdoor is de gehele Pumpkin-collectie, en dus ook de Pumpkin Fauteuil, karakteristiek voor de revolutionaire stijl die Pierre Paulin in de jaren 50 had ingeleid.

De Pumpkin heeft geheel afneembare hoezen die door ritsen tussen rug en zitten en door middel van klittenband op de door warmte gevormde sokkel van ABS op zijn plaats worden gehouden.

De basis en de ombouw van de Pumpkin Fauteuil zijn vervaardigd uit polyetherschuim, 30 kg/m3 - 3,0 kPa. De omhullende zitting en rugleuning zijn vervaardigd uit gegoten polyurethaanschuim, 35 kg/m3 - 3,2 kPa, met daar bovenop een zelfde laag schuim voor het comfort.

Voor de bekleding kunt u kiezen voor leer of stof in verschillende soorten en uitvoeringsmogelijkheden.

De Pumpkin Fauteuil is verkrijgbaar in een lage of hoge uitvoering en in een draaibare of een niet-draaibare versie.

Wilt u meer informatie over de verschillende uitvoeringsmogelijkheden of wenst u de Pumpkin Fauteuil te bestellen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder.

Dit artikel wordt bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Chris - Logistics
Kenmerken
Materiaal Stof
Merk Ligne Roset
Diepte / Lengte 83
Hoogte 83
Breedte 105
Opties Afneembare hoes, Draaibaar, Gestoffeerd

Pumpkin Fauteuil Hoog
Vanafprijs

Levertijd: 12 - 13 weken
€ 1.658

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit