Pulpo Bent Bijzettafel

By Sebastian Herkner

Omschrijving

De Pulpo Bent Bijzettafel is een ontwerp van Sebastian Herkner. Met de Bent familie zoekt de Duitse ontwerper de grenzen op van glasproductie.

Met extreem dik gegoten glas komt Herkner tot de verrassend lichte, sierlijke en tegelijkertijd robuuste vorm die deze Bent Bijzettafel typeert. Het glas van de grote, ronde voet is in smalle groeven gecanneleerd, waardoor een transparant geheel ontstaat. Op de glazen basis, rust het tevens glazen tafelblad. Het borrelende oppervlak hiervan contrasteert met de vloeiende lijnen van de voet waarop deze rust. Zo geeft deze tafel de schoonheid van glas in diverse vormen weer, waardoor een prachtig geheel ontstaat met een bijzonder sterk karakter.

De Bent Bijzettafel is verkrijgbaar in twee afmetingen; een High variant (Ø50 x h. 52 cm.) en een Big variant (Ø75 x h. 36 cm.). Naast de Bent Bijzettafel, zijn ook de Bent Eettafel en de Bent Vloerlamp bij MisterDesign verkrijgbaar.

Pulpo Bent Bijzettafel


✓ Verlegd de grenzen van glasproductie
✓ Gecanneleerd en borrelend glas
✓ Onderdeel van de Bent Familie
✓ Sterk design uit 2019

Vragen over de Bent Bijzettafel van Pulpo?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Pulpo Bent Bijzettafel.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Glas
Designer Sebastian Herkner
Jaartal 2019
Garantie 2 jaar
Merk Pulpo
Hoogte 52 / 36 cm.
Diameter 50/ 75 cm.

Bent Big Bijzettafel

Ø75 x h. 36 cm.

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 2.164

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit