Projecten

MisterDesign is er ook voor zakelijke klanten en op het gebied van projectinrichting in Nederland en België. Of het nu gaat om kantoor, horeca of zorginstellingen. Van headoffices tot tandartspraktijken en van restaurants tot winkelformules zijn wij actief.

Door ons grote merkenaanbod gedocumenteerd op onze website en onze ervaring in projectinrichting kunt u ook van ons verwachten dat wij niet alleen een complete inrichting van meubilair en verlichting kunnen leveren. Ook denken we met u mee en kunnen we u adviseren over de beste keuze als het gaat om duurzaamheid, techniek, styling en/of budget. Enkele referenties waarbij onze opdrachtgever bij ons terecht kwam zijn Jumbo supermarkten (Veghel, Amsterdam, Breda), Prominent Comfortproducten (Nunspeet), restaurants Inhoud Gemert, Zoetelief, Noble, In den Zevenden Hemel uit Den Bosch, The Cut Throat Barber (Amsterdam), Dungelmann traiteur in Den Haag en WitHuishof te Maastricht.

Voor advies op maat, korte communicatielijnen met vaste aanspreekpunten, scherpe offertes en al dan niet gewenst een full service pakket inclusief kant en klare oplevering kunt u bij ons terecht.

Onze adviseurs

 • Deima Cinkute

  Deima Cinkute
  Interieuradviseur

 • René Nielen

  Anouk Moonen
  Interieuradviseur

 • René Nielen

  Marco van Rosmalen
  Interieuradviseur

 • Margo Bekkers

  Margo Bekkers
  Interieuradviseur

 • Joost Bouwens

  Joost Bouwens
  Interieuradviseur