PP Møbler Cirkel Loungestoel

By Hans Wegner

Omschrijving

De PP Møbler Cirkel Loungestoel is een opmerkelijk ontwerp van Hans Wegner. In 1986 werd dit Deense meesterwerk door de 72-jarige Wegner gerealiseerd. Tien jaar lang was de loungestoel een visionair project waarvan er enkel een schets was. Oorspronkelijk zou de Cirkel Loungestoel uit metaal worden vervaardigd, desondanks hebben verschillende meningen van designers ertoe geleid dat Wegner alsnog de loungestoel uit hout vervaardigde. De grenzen van houtbewerking werden opgezocht voor de vervaardiging van de Cirkel Loungestoel. Door Wegners keuze voor laminaat creëerde hij een passende cirkel die als basis dient voor het design.

De ronde vormgeving zorgt voor een simplistische en een elegante uitstraling in iedere ruimte. Neem plaats op het zitvlak in een netwerk van stevig touw en wordt omarmd door het comfort van de Cirkel Loungestoel. Bovendien maken de wielen aan de achterzijde van de stoelpoten het mogelijk om de stoel overal naartoe te verplaatsen. Plaats de flexibele Cirkel Loungestoel in de desgewenste interieursetting en geniet van verschillende plaatsen in huis.

Het frame van de Cirkel Loungestoel (b. 112 cm. x d. 94 cm. x h. 97 cm.) is beschikbaar in eiken of essen. Met een eiken basis is er de keuze uit drie verschillende afwerkingen; gezeept, witte olie of transparante olie. Bij het essen frame kan er worden gekozen voor een gezeepte of wit geoliede afwerking. De stoel is er ook in een zwart gelakte afwerking met zichtbare nerfstructuur. Het netwerk van touwen is verbonden via clips en is in combinatie met de wielen te verkrijgen in RVS, zwart of koper. Voor de afwerking van het design wordt er een passend zitkussen van textiel of leer en een nekkussen in textiel bijgeleverd voor optimaal comfort.

Vanwege de vele mogelijkheden kunt u hieronder een offerte opvragen. Interesse in een andere variant van de Cirkel Loungestoel? Neem contact op met onze interieuradviseurs, zij helpen u graag verder.

PP Møbler Cirkel Loungestoel


✓ Deens meesterwerk
✓ Karaktervol ontwerp
✓ Eenvoudig te verplaatsen
✓ Verschillende afwerkingen

Vragen over de Cirkel Loungestoel van PP Møbler?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de PP Møbler Cirkel Loungestoel.
Muuto Lamp Cadeau
Ontvang tot en met 30 april een Muuto Ease Lamp ter waarde van €199 bij een outdoor aankoop cadeau vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Hans Wegner
Jaartal 1986
Garantie 2 jaar
Merk PP Møbler
Diepte / Lengte 94 cm.
Breedte 112 cm.
Hoogte 97 cm.
Zithoogte 42 cm.

Cirkel Loungestoel

Vanafprijs

Levertijd: 15 - 16 weken
€ 9.631
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit