Marset Polo Klemlamp

By Joan Gaspar

Omschrijving

De vloeiende bewegingen van de Polo Klemlamp van Marset in combinatie met de grote aantrekkingskracht maken van deze flexibele lamp een gewilde lichtbron. De lamp neemt erg weinig ruimte in, ook indien deze bewogen wordt, waardoor de lamp uitermate functioneel is.

De Polo Klemlamp is voorzien van een LED-technologie waardoor het licht zeer nauwkeurig kan worden gericht zonder daarbij uw vingers te verbranden wanneer u de kap aanraakt. De volledig beweegbare structuur van de Polo Wandlamp is vervaardigd uit spuitgegoten aluminium. De schakelaar is bevestigd op de bovenkant van de kap.

Benodigde lichtbron: LED 500 lm max. 8 W. (inbegrepen)

Marset staat voor zorgvuldig ontworpen verlichting. Als resultaat voortgekomen uit een voortdurende zorg om te meest subtiele nuances te ontdekken en dit vervolgens te combineren met de meest mooie verlichtingseffecten. Marset creëert ongeëvenaarde sferen over de hele wereld dankzij samenwerking met een internationaal team van ontwerpers. Marset voegt daarom met hun prachtige ontwerpen 100% originaliteit, kwaliteit en schoonheid toe aan uw interieur. Marset verlichting is een echte aanwinst, voor iedereen!

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Joan Gaspar
Merk Marset
Diepte / Lengte 26,2
Hoogte 10
Breedte 4,5
Opties Draaibaar, LED
Soort lichtbron LED 500 lm max. 8 W.

Polo Klemlamp

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 304

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit