Moooi Carpets Polar Byzantine Chapter 1 Vloerkleed

By Klaus Haapaniemi

Omschrijving

Het Polar Byzantine Karpet Chapter 1 is een prachtig ontwerp van Klaus Haapaniemi behorende tot de Signatures Collection van het merk Moooi Carpets. Moooi heeft met het concept Moooi Carpets een rijke en verfijnde collectie tapijten op de markt gebracht. De collectie bestaat uit een uitgebreide verzameling unieke, iconische én adembenemende ontwerpen. Moooi heeft altijd al het doel om extra schoonheid op ons over te brengen door middel van het versieren van onze huizen, kantoren, hotelkamers en restaurants met iconische en innovatieve meubels, accessoires en verlichting. Met deze nieuwe collectie bestaande uit een breed scala van tapijten, geschikt voor ieders smaak en stijl, weet Moooi Carpets nog meer schoonheid bij ons binnen te krijgen. Voor het verkrijgen van deze schoonheid werkt Moooi Carpets enkel met de meest gerenommeerde namen wat betreft designers.

De vloerkleden uit de Signatures Collection brengen met hun surrealistische, in het oog springende ontwerpen een gevoel van diepte, intensiteit en beweging. Raak betoverd door deze prachtige vloerkleden en word een toeschouwer van hun eindeloze verhaal.
De karpetten uit de Signatures Collection behoren tot een kleurrijke, artistieke familie van siertapijten die je verliefder laten worden met elke hartslag. Met hun sterke persoonlijkheid bepalen de vloerkleden zowel de 'look' als de sfeer van hun omgeving.

Kleurstalen aanvragen
De kleuren van het kleed kunnen in werkelijkheid afwijken van de digitale afbeelding. We adviseren dan ook altijd een staal aan te vragen.

Moooi Carpets Polar Byzantine Chapter 1 Vloerkleed


✓ Betoverend design
✓ In meerdere uitvoeringen verkrijgbaar
✓ Afmeting: 300 x 200 cm.
✓ Design: Klaus Haapaniemi

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Jeroen - Logistics
Kenmerken
Designer Klaus Haapaniemi
Garantie 2 jaar
Merk Moooi Carpets
Diepte / Lengte 200
Breedte 300

Polar Byzantine Chapter 1
300 x 200 cm.

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 2.250

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit