MisterDesign Gallery

Pers en PR

MisterDesign groeit en is in beweging. Er zijn continu nieuwigheden en ontwikkelingen te melden, welke wij graag in de vorm een persbericht delen. Denk hierbij aan bijzondere samenwerkingen, nieuwe merken binnen het assortiment en (trend)ontwikkelingen op het gebied van de design en interieur branche. Hieronder kunt u zich inschrijven voor de perslijst. 

  • MisterDesign Pers

    • Reload captcha


Aanvragen interview

Aanvragen voor interviews kunt u indienen bij marketing@misterdesign.nl. Denk hierbij aan een interview met één van de eigenaren of voor een rondleiding in onze twee winkels in 's-Hertogenbosch. Uw aanvraag zal binnen een dag in behandeling worden genomen. 

Mediakit

Op zoek naar hoge resolutie beeldmateriaal van MisterDesign, de winkels of onze collectie voor uw publicatie? Neem contact op met marketing@misterdesign.nl. Ook aanvragen van (vrijstaande) product beelden in hoge resolutie mogen naar dit mailadres verstuurd worden. Voorwaarde voor gebruik is naamsvermelding van MisterDesign. Graag zouden we een bewijsexemplaar ontvangen van de publicatie. Deze mag worden verzonden naar:

MisterDesign
t.a.v. Marketing 
Boseind 14
5281 RM Boxtel

MisterDesign Pers