Pastoe Wire Bijzettafel

By Cees Braakman

Omschrijving

De Pastoe Wire Bijzettafel is het ontwerp van Cees Braakman en Adriaan Dekker. Hoewel de bijzettafel speciaal ontworpen is voor de iconische Wire Loungestoel, combineert het design door zijn eenvoud ook mooi met andere stijlen. Het design bestaat, net als de loungestoel uit een samenspel van gelakt metaal en geolied hout en is verkrijgbaar in twee varianten. Zo kunt u kiezen voor een blad van massief walnoot, gecombineerd met een Night Black onderstel, maar ook voor een massief eiken blad, gecombineerd met een Paper White onderstel. Het tafelblad heeft zachte, afgeronde hoeken die prachtig in balans zijn met het ranke onderstel. Het geheel maakt hierdoor een warme en toegankelijke indruk.

De Wire Bijzettafel behoort tot de collectie van Pastoe. Al in 1913 begon Pastoe met het produceren van designmeubilair. Bij Pastoe kunt u design van hoogwaardige kwaliteit verwachten, voorzien van een speels vleugje retro. Cees Braakman, de ontwerper van de populaire Wire serie heeft als voormalig hoofd van het designteam een duidelijke stempel weten te drukken op het design van Pastoe. De Wire serie is na al die jaren dan ook nog steeds razend populair.

Wire Bijzettafel


✓ Compagnon van de Wire Loungestoel
✓ Onderdeel van de iconische Wire serie
✓ Design van Nederlandse bodem
✓ Designers: Cees Braakman en Adriaan Dekker

Vragen over de Wire Bijzettafel?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Pastoe Wire Bijzettafel.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Cees Braakman
Garantie 2 jaar
Merk Pastoe
Diepte / Lengte 40 cm.
Breedte 40 cm.
Hoogte 30 cm.

Wire Bijzettafel

Night Black

Levertijd: 10 - 12 weken
€ 295

Wire Bijzettafel

Paper White

Levertijd: 10 - 12 weken
€ 295

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit