Pastoe Vision Atlas Dressoir

By Pierre Mazairac & Karel Boonzaaijer

Omschrijving

Het Pastoe Vision Atlas Dressoir is een ontwerp van Pierre Mazairac & Karel Boonzaaijer. Atlas is een kast die niet te groot en niet te klein is: een bijzonder exemplaar waar u eveneens bijzondere items in bewaart. Anders dan de uitgebreide Vision kastenserie, heeft u bij de Atlas keuze uit twee standaard rompen. Deze romp is uit te voeren in basic of gloss lakkleuren of in houtfineer en staat op een elegant zwart metalen frame van 36 of 71 centimeter hoog. Neem een kijkje in de PDF ‘Pastoe Kleuren’ voor een compleet overzicht van alle lakken en fineren. De deuren openen middels een push-open systeem. Hoewel u uw eigen kleurencombinatie natuurlijk naar wens samen kunt stellen, kunt u ook een keuze maken uit de direct bestelbare varianten hieronder.

De direct bestelbare varianten zijn uitgevoerd in de kleuren Sienna en Olijf. De hoge variant (V707) in Sienna heeft één deur, met daarachter een legplank, en twee lades. De lagere variant (V709) in Olijf kleur heeft één deur, met daarachter één legplank, en twee lades. Een kabeldoorvoer is niet inbegrepen. Neem hiervoor contact met ons op via telefoon of het offerteformulier.

Pastoe Vision Atlas Dressoir


✓ Elegant design
✓ In lak of te bekleden of met fineer
✓ Slank zwart metalen onderstel
✓ Met kastjes en lades

Vragen over het Vision Atlas Dressoir van Pastoe?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Pastoe Vision Atlas Dressoir.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Jeroen - Logistics


Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Pierre Mazairac & Karel Boonzaaijer
Garantie 2 jaar
Merk Pastoe
Diepte / Lengte 45 cm.
Bijlagen Pastoe Kleuren

Vision Atlas V709

b. 108 x h. 72 x d. 45 cm.

Levertijd: 13 - 14 weken
€ 1.795

Vision Atlas V707

b. 108 x h. 125 x d. 45 cm.

Levertijd: 13 - 14 weken
€ 1.995

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit