Pastoe Track Wandkast

By Joost van der Vecht

Omschrijving

De Pastoe Track Wandkast is een ontwerp van Joost van der Vecht. Dit originele design is meer dan alleen een kast en vormt een echte eyecatcher. Het hedendaagse ontwerp zal elke ruimte karakter geven en naast het mooie uiterlijk, heeft het ook een functioneel systeem. U kunt het systeem zelf samenstellen en aanpassen naar uw wensen. De Track Wandkast vormt een mix tussen verschillende planken en lades. De lades zijn erg handig als opbergruimte en de planken zijn perfect om voorwerpen een mooi plekje op te geven. Door het open karakter van de wandkast heeft het design een luchtig gevoel.

Track TR016
De Track TR016 is gemaakt van eikenhout en de wandpanelen zijn gelakt in de kleur Olive. De frisse look van het eikenhout vormt een mooi geheel met de olijfkleurige wandpanelen. De grepen van de lades zijn van zwart gelakt staal.
De wandkast is 38 centimeter diep, 259 centimeter breed en 47 centimeter hoog. De planken hebben een diepte van 35 centimeter en de lades hebben een hoogte van 10 centimeter.

Track TR011
De Track TR011 is gemaakt van eikenhout en heeft een zwarte lak gekregen. De wandpanelen zijn gelakt in de kleur Sienna en de grepen van de lades zijn van zwart gelakt staal. Bij de Track TR011 combinatie worden vier lades geleverd. Twee hiervan hebben een hoogte van 20 centimeter, de andere twee hebben een hoogte van 10 centimeter.
De wandkast is 38 centimeter diep, 359 centimeter breed en 123 centimeter hoog. De planken van de Track TR011 combinatie hebben verschillende diepten. Er zijn zes planken van 25 centimeter diep en vier planken van 35 centimeter diep.

Mister Design biedt online twee standaard versies aan van de Track Wandkast. Heeft u interesse in een andere kleur of indeling? Neem dan contact op met onze interieurspecialisten in de winkel, of kom even langs.

Pastoe Track Wandkast


✓ Functioneel wandsysteem
✓ Materiaal: eikenhout
✓ Eyecatcher
✓ Hedendaags design

Vragen over de Track Wandkast van Pastoe?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Pastoe Track Wandkast.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Joost van der Vecht
Garantie 2 jaar
Merk Pastoe
Bijlagen wandmontage.pdf

Track Wandkast TR016

Olive - Eiken

Levertijd: 17 - 18 weken
€ 2.085

Track Wandkast TR011

Sienna - Zwart Eiken

Levertijd: 17 - 18 weken
€ 4.535

Bestel direct mee

Wandmontage

Meer dan 5 op voorraad

Levertijd: Binnen 2 weken, op afspraak
€ 150

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit