Pastoe Joost Selectie Vision Boxes Wandkast

By Pierre Mazairac & Karel Boonzaaijer

Omschrijving

De Pastoe Joost Selectie Vision Boxes Wandkast is een ontwerp van Pierre Mazairac & Karel Boonzaaijer. Vision is een breed begrip binnen Pastoe. In 1985 beet Boonzaaijer de spits af met zijn eerste Vision ontwerp. Dit design ging de boeken in als de, tot dan toe, kleinste boekenkast in de historie. Joost van der Vecht, creative director bij Pastoe, voegt zich jaren later in de innoverende ideeën voor de serie, en maakt het zijn taak de kwaliteit en balans te behouden die de Vision zo sterk maakt. Van der Vecht is zich ervan bewust dat bij het uitzoeken van een kast er vele mogelijkheden zijn, wat overweldigend over kan komen. Als oplossing voor alle mogelijkheden riep hij de Joost Selectie in het leven. Een kant-en-klaar model uit de serie die door van der Vecht zelf is samengesteld en direct te bestellen is.

In dit elegante design komt zijn gevoel voor stijl en eigentijds design mooi samen. Subtiele kleuren worden afgewisseld met een pop of colour en prachtig walnoot hout. Het resultaat is een modern design met een speelse knipoog. Het wandmeubel biedt genoeg bergruimte en in de open vakken kunt u uw mooiste boeken of design items tentoonstellen.

De wandkast bestaat uit zes verschillende modules. De fronten van de kast zijn van MDF en gelakt in verschillende kleuren. In deze Joost Selectie is gebruik gemaakt van de kleuren ash, snow white en sienna. Eén vak is van walnoot en voorzien van een plank in het midden. De wandkast heeft drie deuren met achter twee deuren één legplank. Er zitten twee lades in de wandkast waarvan de ladebakken zijn uitgevoerd in eiken. De deuren en lades gaan open door middel van een push-open druk systeem.

Pastoe Joost Selectie Vision Boxes Wandkast


✓ Joost Selectie 2020
✓ Samengesteld door creative director Joost
✓ Push-open deuren
✓ Modern design met speelse knipoog

Vragen over de Joost Selectie Vision Boxes Wandkast van Pastoe?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Pastoe Joost Selectie Vision Boxes Wandkast.

Vier de zomer met onze Summer Gifts! Ontvang een Muuto Platform Tray t.w.v. €59 bij bestellingen vanaf €250. Keuze uit verschillende kleuren.

Lees meer over de actie

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Pierre Mazairac & Karel Boonzaaijer
Garantie 2 jaar
Merk Pastoe
Diepte / Lengte 36 cm.
Breedte 297 cm.
Hoogte 36 cm.

Joost Selectie Vision Boxes Wandkast

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 3.490

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit