Pastoe Vision Boxes Wandkast

By Pierre Mazairac & Karel Boonzaaijer

Omschrijving

De PastoeVision Boxes Wandkast is een ontwerp van Pierre Mazairac & Karel Boonzaaijer. Vision is een breed begrip binnen Pastoe. In 1985 beet Boonzaaijer de spits af met zijn eerste Vision ontwerp. Dit design ging de boeken in als de, tot dan toe, kleinste boekenkast in de historie. Joost van der Vecht, creative director bij Pastoe, voegt zich jaren later in de innoverende ideeën voor de serie, en maakt het zijn taak de kwaliteit en balans te behouden die de Vision zo sterk maakt. Van der Vecht is zich ervan bewust dat bij het uitzoeken van een kast er vele mogelijkheden zijn, wat overweldigend over kan komen. Deze uitvoering heeft hij zelf samengesteld en is direct te bestellen.

In dit elegante design komt zijn gevoel voor stijl en eigentijds design mooi samen. Subtiele kleuren worden afgewisseld met een pop of colour en prachtig walnoot hout. Het resultaat is een modern design met een speelse knipoog. Het wandmeubel biedt genoeg bergruimte en in de open vakken kunt u uw mooiste boeken of design items tentoonstellen.

De wandkast bestaat uit zes verschillende modules. De fronten van de kast zijn van MDF en gelakt in verschillende kleuren. In deze kast is gebruik gemaakt van de kleuren ash, snow white en sienna. Eén vak is van walnoot en voorzien van een plank in het midden. De wandkast heeft drie deuren met achter twee deuren één legplank. Er zitten twee lades in de wandkast waarvan de ladebakken zijn uitgevoerd in eiken. De deuren en lades gaan open door middel van een push-open druk systeem.

Pastoe Vision Boxes Wandkast


✓ Samengesteld door creative director Joost
✓ Push-open deuren
✓ Modern design met speelse knipoog

Vragen over de Vision Boxes Wandkast van Pastoe?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Pastoe Vision Boxes Wandkast.
Muuto Lamp Cadeau
Ontvang tot en met 30 april een Muuto Ease Lamp ter waarde van €199 bij een outdoor aankoop cadeau vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden

Kenmerken
Productnr. V441B
Materiaal Hout
Designer Pierre Mazairac & Karel Boonzaaijer
Garantie 2 jaar
Merk Pastoe
Diepte / Lengte 36 cm.
Breedte 297 cm.
Hoogte 36 cm.

Vision Boxes Wandkast

Levertijd: 20 - 25 weken
€ 4.445

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit