Pastoe Joost Selectie N103 Noon Dressoir

By Studio Pastoe

Omschrijving

Het Pastoe Joost Selectie N103 Noon Dressoir is een ontwerp van Studio Pastoe. Joost van der Vecht, creatief directeur van Pastoe, heeft voor de Joost selectie van 2018 weer prachtig werk geleverd. Zijn combinatie tussen kleur en materiaal vormen een prachtige combinatie welke kant en klaar door u te bestellen is. Geen keuzestress tussen kleuren of afmetingen, Joost heeft in zijn selectie voor ieder interieur een passende combinatie. Het Noon Dressoir heeft een bijzonder karakter door het kader dat geheel rondom loopt. Het zachte natuurlijke walnoothout in combinatie met de askleurige fronten wordt ondersteund door een zwart metalen frame, wat de kleuren breekt en een intrigerend geheel vormt. De fronten zijn greep loos en sluiten door middel van een druksysteem, hierdoor krijgt het design ook een minimalistische uitstraling met een fijne belijning. Het gehele dressoir is afgelakt met een basislak welke krassen, kringen en ook het intrekken van vocht voorkomt.

Het dressoir is 212 centimeter lang, 57 centimeter hoog en 45 centimeter diep. In het design kan gebruik worden gemaakt van de speciaal door Pastoe ontworpen interieurbakjes. Deze zijn er in verschillende maten, en zorgen ervoor dat uw Noon Dressoir ook van binnen een lust voor het oog is.

Pastoe Joost Selectie N103 Noon Dressoir


✓ Minimalistische uitsraling
✓ Vervaardigd uit warm walnoothout
✓ Mengt zich in ieder interieur
✓ Uit de Joost selectie van 2018


Vragen over het Joost Selectie N103 Noon Dressoir van Pastoe?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Pastoe Joost Selectie N103 Noon Dressoir.

Dit artikel wordt bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Chris - Logistics
Kenmerken
Productnr. joost-18N103-no
Materiaal Hout
Designer Studio Pastoe
Garantie 2 jaar
Merk Pastoe
Diepte / Lengte 45 cm.
Hoogte 57 cm.
Breedte 212 cm.

Joost Selectie N103 Noon Dressoir

Levertijd: 8 - 9 weken
€ 3.250

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit