Pastoe Joost Selectie A'dammer Opbergkast

By Aldo van den Nieuwelaar

Omschrijving

De Pastoe Joost Selectie A’dammer Opbergkast is een Dutch Design Klassieker ontworpen door Aldo van de Nieuwelaar. Een echt designicoon uit 1978 en een van de meest verkochte Nederlandse meubels ooit! De A’dammer is ook terug te vinden in meerdere grote musea. Zijn vorm is afgeleid van de (oude) Amsterdamse parkeermeters, wat ook de naam van de kast verklaart. Door de jaren heen is de vorm van de A’dammer wel wat veranderd, maar de kenmerkende roldeur is altijd gebleven. Hierdoor kunt u er altijd voor kiezen of de inhoud van de kast zichtbaar is of niet. Wanneer het kunststof rolluik omhoog geduwd wordt, verdwijnt deze in de achterkant van de kast. De ribbels van het rolluik vormen grepen op elke willekeurige hoogte. Dit design is naast uniek, ook nog tijdloos. Het ontwerp kan waar en wanneer dan ook aangepast worden en groeit hierdoor met u mee. Alle onderdelen zijn namelijk los te vervangen, door bijvoorbeeld een andere kleur, waardoor uw kast altijd bij u blijft passen!

Deze variant is speciaal gekozen voor de Joost Collectie. Dit is een serie van kasten welke scherper geprijsd zijn. De kleurcombinatie van de Joost Collectie bestaat uit een buitenkant in de kleur 623 Copper. De binnenzijde heeft een contrasterende kleur, namelijk 413 Basalt Structure. De A’dammer heeft een diepte van 37 centimeter, een breedte van 37 centimeter en de totale hoogte bedraagt 205 centimeter. De accessoires op de foto's worden niet meegeleverd met de A'dammer Opbergkast.

Pastoe Joost Selectie A’dammer Opbergkast


✓ Iconisch design uit 1978
✓ Onderdeel van de Joost Selectie
✓ Praktisch ontwerp
✓ Originele vormgeving

Vragen over de Joost Selectie A’dammer Opbergkast van Pastoe?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Pastoe Joost Selectie A’dammer Opbergkast.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Aldo van den Nieuwelaar
Garantie 2 jaar
Merk Pastoe
Diepte / Lengte 37 cm.
Breedte 37 cm.
Hoogte 205 cm.

Joost Selectie A'dammer Opbergkast

623 Copper - 413 Basalt

Levertijd: 10 - 15 weken

Normale prijs: € 1.175

Special Price € 1.057,50

Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit