Pastoe Joost Selectie 445 Vision Wandmodules

By Pierre Mazairac & Karel Boonzaaijer

Omschrijving

De Pastoe Joost Selectie 445 Vision is een ontwerp van Pierre Mazairac & Karel Boonzaaijer. Joost van der Vecht, creatief directeur van Pastoe, heeft voor de Joost selectie van 2018 weer prachtig werk geleverd. Zijn combinatie tussen kleur en materiaal vormen een mooie Vision combinatie welke kant en klaar door u te bestellen is. Geen keuzestress tussen kleuren of afmetingen, Joost heeft in zijn selectie voor ieder interieur een passende combinatie. Bij de Vision 445 staan contrasterende kleuren centraal. Zo is er gebruik gemaakt van een warme gember kleur, klassiek Sienna, helder wit, basalt en natuurlijk zacht eiken. Alle losse modules zijn aan zowel binnen als buitenzijden afgewerkt met een gekleurde lak. De lak voorkomt krassen, kringen en het intrekken van vocht.

Bij elkaar bezet de Vision combinatie een ruimte op uw wand van 108 centimeter hoogte, 270 centimeter breedte en 36 centimeter diepte. De verschillende modules hebben ook een eigen afmeting. Basalt heeft een hoogte van 27 centimeter en een breedte van 54 centimeter. De eiken module is 54 centimeter hoog en 54 centimeter breed. De sienna module is 27 centimeter hoog en 27 centimeter breed. De gember module is 54 centimeter hoog en 27 centimeter breed. De laatste maar zeker niet de minste, is de module waarbij het achterste paneel en het verdeelpaneel een sienna kleur bevatten. Alle modules bevatten een helder witte kleur aan binnen en buitenzijde. Het voorste paneel is in kleur en bij de laatst genoemde module is dit het achterste paneel, omdat het een open module betreft.

Pastoe Joost Selectie 445 Vision


✓ Prachtig kleurenpallet
✓ Eyecatcher in de ruimte
✓ Meer dan alleen functioneel!
✓ Uit de Joost selectie van 2018

Vragen over de Joost Selectie 445 Vision van Pastoe?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Pastoe Joost Selectie 445 Vision.


 Gratis levering en montage aan de wand
 De kast wordt door Pastoe bij u afgeleverd en aan de wand bevestigd.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Productnr. joost-18-445-vi
Materiaal Hout
Designer Pierre Mazairac & Karel Boonzaaijer
Garantie 2 jaar
Merk Pastoe
Diepte / Lengte 36 cm.
Hoogte 108 cm.
Breedte 270 cm.
Bijlagen Pastoe Kleurenpalet

Joost Selectie 445 Vision Wandmodules

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 2.675
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit