Cor Unum Passepartout Rectangular Vaas

By Benno Premsela

Omschrijving

De Cor Unum Passepartout Rectangular Vaas is een ontwerp van Benno Premsela. Hij ontwierp een minimalistische vaas die schittert door ingetogenheid. Het strakke ontwerp vormt een prettig contrast met de bloemen in de vaas. De ingetogen stijl maakt deze vaas een perfecte eye-catcher in een modern en eigentijds interieur. Passepartout is gemaakt van hoogwaardig keramiek, net zoals alle andere producten uit de collectie van Cor Unum. De vaas is 28.5 centimeter hoog, 25 centimeter breed en 8.5 centimeter diep. Benno Premsela ontwierp tevens een roze variant met een vierkante vorm.

De Passepartout Rectangular Vaas werd door Benno Premsela voor de collectie van Cor Unum ontworpen. Premsela (1920-1997) was een ontwerper en interieurarchitect en stond erg bekend om zijn markante persoonlijkheid. Niet alleen op het gebied van design heeft hij een uitgebreide erfenis achtergelaten, maar ook op maatschappelijk gebied had hij veel invloed. Zo was hij voorzitter van het COC en streed hij voor homo-emancipatie. In zijn ontwerpen combineerde hij altijd functionaliteit met schoonheid.

Dat is ook goed terug te zien in zijn werk voor Cor Unum. Dit keramiekatelier is gevestigd in hartje Den Bosch en werd al in 1953 opgericht. Net zoals Benno Premsela heeft Cor Unum, ‘een van hart’, niet alleen een artistieke, maar ook een maatschappelijke functie. Bij Cor Unum kunnen mensen terecht die moeite hebben om op de arbeidsmarkt aan de slag te gaan. Dat maakt de collectie extra bijzonder. De collectie zelf bestaat volledig uit keramische producten die ontworpen zijn door nationale en internationale ontwerpers.

Cor Unum Passepartout Rectangular Vaas


✓ Verkrijgbaar in 2 afmetingen
✓ Vervaardigd uit gietklei
✓ Afmetingen: b. 25 x h. 28.5 x d. 8.5 cm.
✓ Design: Benno Premsela

Vragen over de Passepartout Rectangular Vaas van Cor Unum?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Cor Unum Passepartout Rectangular Vaas.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Keramiek
Designer Benno Premsela
Garantie 1 jaar
Merk Cor Unum
Diepte / Lengte 8.5 cm.
Breedte 25 cm.
Hoogte 28.5 cm.

Passepartout Rectangular Vaas

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 318

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit