Gubi Paradise Zetel

By Kerstin Holmquist

Omschrijving

De Gubi Paradise Zetel is een ontwerp van Kerstin Holmquist.

Kerstin Horlin-Holmquist was een Zweedse designer en modernistische architecte. Holmquist is haar gehele loopbaan trouw gebleven aan haar eigen unieke en humanistische ontwerpvisie, nooit heeft zij zich laten verleiden door trends van korte duur. Vele ontwerpen zijn vervaardigd in samenwerking met haar man Erik Holmquist. Een voorwaarde voor de designs was dat ze eerst getest werden in hun eigen huis, alvorens het project af te ronden. Kwaliteit, functionaliteit en esthetische hoogstand gegarandeerd! De designs van Holmquist hebben een vriendelijke, zachte en beleefde uitstraling zonder afbreuk te doen aan het eigen karakter. Vandaag de dag zijn haar ontwerpen zeer dierbare verzamelobjecten en zijn ze zelden te vinden op veilingen. De Paradiset collectie voor Gubi is een zeer populaire en bovendien iconische meubellijn.

Het Deense Gubi is van oorsprong opgericht door het echtpaar Lisbeth en Gubi Olsen in het jaar 1967. Nu, bijna 50 jaar later, is Gubi een echt familiebedrijf en hebben ze bovendien wereldwijde bekendheid. Bij Gubi zien ze zichzelf als avonturiers waarbij nieuwsgierigheid, moed én intuïtie de belangrijkste waarden voor hun succes zijn. De collectie van Gubi wordt gekenmerkt door intercontinentale ontwerpen die de lijnen tussen het verleden en de toekomst lijken te vervagen. Deze kenmerken zijn ook terug te vinden in de Paradise Zetel, behorend tot de beroemde Paradiset collectie. Een collectie gekenmerkt door zachte eenvoud en meubelen die uniek zijn in hun uiterlijk. De lijn is ontworpen in 1956-1957.

De Paradise Zetel van Kerstin Holmquist wordt voorzien van gelakt eikenhouten, notenhouten of zwart gebeitst beukenhouten poten naar keuze. De Zetel wordt geheel bekleed, waarvoor u de keuze heeft u diverse verschillende stof- en ledersoorten in mooie kleuren. De breedte van de Paradise zetel bedraagt 180 centimeter, de totale hoogte van de zetel is 89 centimeter en de diepte 86 centimeter. De zithoogte bedraagt 38 centimeter.

Gubi Paradise Zetel


✓ Diverse mogelijkheden
✓ Klassieker!
✓ Onderdeel van Paradiset Collection
✓ Afmeting: b. 180 x h. 89 x d. 86 cm.
✓ Design: Kerstin Holmquist

Vragen over de Paradise Zetel van Gubi?


Neem gerust contact met ons op wanneer uw favoriet er niet tussen zit of wanneer u meer informatie wenst over de Gubi Paradise Zetel.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Jeroen - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Kerstin Holmquist
Garantie 2 jaar
Merk Gubi
Diepte / Lengte 86
Breedte 180
Hoogte 89
Opties Gestoffeerd, Met arm
Zithoogte 38
Bijlagen Productinformatie

Paradise - Remix 163

Poten Zwart Beuken

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 5.111

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit