Moooi Paper Patchwork Kledingkast

By Studio Job

Omschrijving

De Moooi Paper Patchwork Kledingkast is een design van Studio Job. Studio Job staat bekend om een extravagante, cartoonachtige stijl die de studio zelf typeert als 'barock & roll'. The New York Times noemde het werk al eens liefdevol 'high-end kitsch', waarmee ze doelen op de typische mix tussen klassiek, haast vorstelijk en expressief, modern en bijna oers. In de ontwerpen zijn klassieke vormen te herkennen uit verschillende stijlperiodes, zoals de barok, die onder invloed van Studio Job worden gevormd tot niks minder dan een waan van knallende expressie, kleur en emotie.

De Paper Kledingkast is een voorbeeld van een traditioneel design dat de sensationele Studio Job-trip ondergaat. De vorm is die van een antieke kledingkast, maar het materiaal is hout, karton en een bovenlaag van papier afgewerkt met een lak. Aan de constructie komen geen schroeven en bouten te pas. De kast heeft twee deuren en een legplank. Er is gebruik gemaakt van de RAL-kleuren blauw 5024, grijstinten 7001 en 7035, rood 2002, groen 6021, geel 1004, bruin 8016 en roze 3012.

Moooi Paper Patchwork Kledingkast

.
✓ Opvallend design, gemaakt van papier
✓ Onderdeel van de Paper-familie

Vragen over de Moooi Paper Patchwork Kledingkast?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Paper Patchwork Kledingkast van Moooi.

Dit artikel wordt bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Chris - Logistics
Kenmerken
Productnr. MOCPWAR---P
Materiaal Papier
Designer Studio Job
Garantie 2 jaar
Merk Moooi
Diepte / Lengte 75 cm.
Hoogte 238 cm.
Breedte 144 cm.

Paper Patchwork Kledingkast

Nog 3 op voorraad

Levertijd: Vandaag besteld, uiterlijk 28 augustus in huis

Normale prijs: € 5.016

Special Price € 4.514,40

Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit