HAY Palissade Tuinset, met Vierkante Tafel

By Ronan & Erwan Bouroullec

Omschrijving

De HAY Palissade Tuinset is een ontwerp van Ronan & Erwan Bouroullec. Deze tuinset bestaande uit een vierkante tafel en vier armstoelen hebben wij voor u samengesteld uit de Palissade outdoorcollectie. Een prachtige collectie waar de designers twee jaar aan hebben besteed voordat elk onderdeel perfect was. Zowel de tafel als stoelen kenmerken zich door een grafisch lijnen patroon dat de zitting van de stoelen en het tafelblad siert. De meubels zijn ontwikkeld om jarenlang mee te gaan en daarom is er gekozen voor elektrolytisch verzinkt staal met een speciale poedercoating. De set is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: sky grey, antraciet en olijfgroen. De meubelen zijn naast privégebruik ook geschikt om te gebruiken in openbare gelegenheden als terrassen en cafés.

De tafel is 80 centimeter breed, 74 centimeter hoog en 80 centimeter diep. De armstoel is 51 centimeter breed, 80 centimeter hoog en 56 centimeter diep. De zithoogte bedraagt 45 centimeter.

De Palissade Tuinset is samengesteld uit de Palissade outdoorcollectie van HAY. Het Deense HAY is voor deze serie een samenwerking aangegaan met de Franse broers Ronan en Erwan Bouroullec. Zij werden in 1997 ontdekt door Cappellini, die ze hun eerste opdracht gaf. Sindsdien volgden velen en nu werken ze al zo’n vijftien jaar samen in hun zeskoppige designteam in Parijs. Hun werk varieert van kleine objecten als sieraden tot architectuur en video en fotografie.

HAY Palissade Tuinset


✓ Geometrisch lijnenpatroon
✓ Keuze uit drie kleuren
✓ Vierkante tafel + 4 armstoelen
✓ Materiaal: gepoedercoat metaal
✓ Design: Ronan & Erwan Bouroullec

Vragen over de Palissade Tuinset van HAY?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de HAY Palissade Tuinset.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics

Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Ronan & Erwan Bouroullec
Garantie 5 jaar
Merk HAY
Opties Buiten te gebruiken

Palissade Tuinset

Antraciet

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 2.579

Palissade Tuinset

Sky Grey

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 2.579

Palissade Tuinset

Olijfgroen

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 2.579

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit