&Tradition Palette Salontafel JH8

By Jaime Hayon

Omschrijving

De Palette Salontafel JH8 van &Tradition is een mooi ontwerp van Jaime Hayon en behoort tot de collectie van &Tradition.

'Een tafel is een plek waar mensen hun ideeën uitwisselen, waar zij hun emoties uiten en waar zij met elkaar in contact komen', aldus Spaanse kunstenaar én ontwerper Jaime Hayon. Waarom dan niet voor een multi-purpose object, een multi-gedifferentieerd model ontwerpen met verschillende maten, vormen, kleuren én materialen in één design? En zo ontstond de Palette tafel. Een buitengewoon en bijzonder aangenaam ontwerp dat bovendien perfect in evenwicht is.

Elke Hayon tafel is op het eerste gezicht een les in de meetkunde. Zo ook de Palette tafel. Elke tafel bestaat uit een samenstelling van drie verschillende vormen op verschillende hoogten die tóch perfect met elkaar in balans zijn. Een formidabele én prachtige prestatie!
 
Het rose Rosso Levanto marmer en het messing geven de tafel een gevoel van adel terwijl het blauw gebeitst essenhout tegelijkertijd zorgt voor een meer aardse stemming. Deze bijna tegenstrijdige materialen worden bij elkaar gebracht én gehouden door metaal wat hierdoor een stabiliserende functie heeft.

De Palette salontafel is door de drie oppervlakken waar u uit kunt kiezen een modern antwoord op onze multi-tasking manier van leven.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Will-Jan - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Jaime Hayon
Garantie 2 jaar
Merk &Tradition
Diepte / Lengte 54.9 cm.
Breedte 66.3 cm.
Hoogte 57 cm.

Palette Salontafel JH8

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 1.235

Palette Salontafel JH8

Walnoot

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 1.235
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit