Overgaard en Dyrman Circle Eetkamerstoel

By Jasper Overgaard & Christian Dyrman

Omschrijving

De Overgaard & Dyrman Circle Eetkamerstoel is een ontwerp van Jasper Overgaard en Christian Dyrman. De cirkel, het symbool van schoonheid en evenwicht, heeft dromers en makers altijd al gefascineerd. Net zoals dit gebeurde bij de oude wiskundigen Euclides en Leonardo Davinci, wordt ook de nieuwsgierigheid van Overgaard en Dyrman door deze perfecte geometrie geprikkeld. De inspiratie van het duo voor de Circle eetkamerstoel wordt geleid door de sierlijke bogen en uitnodigende rondingen van de cirkel. De stoel is bedoeld om van alle kanten bekeken te worden; iedere hoek biedt een uniek perspectief op de altijd inspirerende cirkel.

De ronde zitting van de stoel is verkrijgbaar in een breed aanbod aan stofferingen. Zo heeft u de keuze uit verschillende luxueuze stofferingen van hoogstaande fabrikanten zoals Kvadrat, Pierre Frey, Dedar en De Le Cuona. De zitting kan zowel met één stof als twee verschillende stoffen (voor en achterzijde) worden bekleed. Tegen een meerprijs kan er een lederen bies aan de stoffen zitting worden toegevoegd. Daarnaast zijn er ook diverse lederen opties voor de bekleding beschikbaar. Hiervoor heeft u de keuze uit naturel anilineleder, luxueus ‘Elegance’ anilineleder, subtiel ‘Matstone’ anilineleder, robuust ‘Yellowstone’ anilineleder en behandeld ‘Horizon’ anilineleder. Het laatstgenoemde leder is behandeld met een speciale oppervlaktebehandeling waarmee het materiaal wordt beschermd tegen vlekken, maar de uitstraling van anilineleder behoudt.

Om de zitting heen bevindt zich een schraagvormig frame van solide hout. Dit frame kan worden uitgevoerd in notenhout, zwart gebeitst essenhout, wit geolied essenhout, eikenhout en gerookt eikenhout. Het natuurlijke materiaal wordt gecombineerd met ronde metalen details aan de onder- en achterzijde van de stoel. Deze subtiele details worden gemaakt van messing, verouderd messing of RVS en bieden een prachtig contrast met het natuurlijke uitstraling van de rest van de stoel.

De Circle stoel kent een tal van aanpassingsmogelijkheden, waardoor deze helemaal naar uw smaak kan worden aangepast. Neem hiervoor contact met ons op, wij helpen u graag met het samenstellen van uw nieuwe Circle stoel. Naast deze uitvoering zonder armleuning is de Circle stoel ook verkrijgbaar in een uitvoering met armleuningen, deze kunt u terugvinden bij de productfamilie.

Online kunt u de Circle eetkamerstoel direct bestellen met een frame in gerookt eiken en een zitschaal volledig in de stoffering Jaali 0571. Aan de zitting is een lederen bies toegevoegd, en de stoel is afgewerkt met messing details.

Overgaard & Dyrman Circle Eetkamerstoel


✓ Geïnspireerd op de schoonheid van de cirkel
✓ Een tal aan aanpassingsmogelijkheden
✓ Zitting in textiel of leer
✓ Schraagvormig frame van solide hout
✓ Subtiele details van messing of RVS
✓ Ook met armleuning verkrijgbaar

Vragen over de Circle Eetkamerstoel van Overgaard & Dyrman?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Overgaard & Dyrman Circle Eetkamerstoel.
Muuto Lamp Cadeau
Ontvang tot en met 30 april een Muuto Ease Lamp ter waarde van €199 bij een outdoor aankoop cadeau vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Jasper Overgaard & Christian Dyrman
Jaartal 2019
Garantie 2 jaar
Merk Overgaard en Dyrman
Diepte / Lengte 55 cm.
Breedte 45 cm.
Hoogte 80 cm.
Opties Gestoffeerd
Zithoogte 46 cm.
Bijlagen Materiaaloverzicht Overgaard & Dyrman

Circle Eetkamerstoel - Messing

Gerookt eiken - Jaali 0571

Levertijd: 9 - 15 weken
€ 4.380

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit