Muuto Outline Zetel, 2-zits

By Anderssen & Voll

Omschrijving

De Muuto Outline Bank 2-zits is een ontwerp van Anderssen & Voll.

Anderssen & Voll zijn beiden oorspronkelijk begonnen als lid van het succesvolle designertrio Norway Says. Beiden behoren, ook nu nog, tot de meest vooraanstaande én geslaagde Noorse designers. Prijzen als ‘beste Scandinavische designer van het jaar’ en ‘beste Noorse designer van het jaar’ zijn hun dan ook niet vreemd. En dankzij de wereldwijde bekendheid zitten ze ook niet verlegen om Internationale Awards. Zowel op het gebied van meubels, verlichting als woonaccessoires nemen beide heren een prominente plaats in. Om deze reden hebben ze al met vele grote designmerken mogen samenwerken, zo ook het Deense Muuto.

Het vernieuwende Muuto is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het Scandinavisch design. Met een collectie die te herkennen is aan schoonheid, functie, kundigheid, echtheid en gewaagdheid kent Muuto een groot internationaal succes. Ambitieus als Muuto is, is hun streven om ontwerpen te produceren van gedurfde creatieve designs met innovatieve materialen en technieken. Hun doel is een nieuw perspectief te werpen op het Scandinavisch design. Toeval is het dan ook niet dat Muuto afgeleid is van het Finse muutos, wat ‘nieuw perspectief’ betekent. De duidelijke passie voor het creëren en de focus op innovatie zijn ook te herkennen in de Outline Zetel. Een zetel die ontworpen is met in het achterhoofd drie principes: elegantie, visuele lichtheid en een uitzonderlijk comfort. Het resultaat is een sterke architectonische aanwezigheid die een echte aanvulling vormt op uw interieur.

De Outline Zetel 2-zits van Muuto heeft een constructie die is gemaakt van staal en hout, de poten worden vervaardigd uit gepoedercoat aluminium. Voor de bekleding van de zetel heeft u de keuze uit stof – Arve of Kvadrat – of Camo Leather. Allen zijn verkrijgbaar in diverse prachtige uitvoeringen. De voering van de kussens bestaat uit koudschuim en veren. Deze kleine uitvoering van de Outline zetel heeft een zithoogte van 40 centimeter en een zitdiepte van 57.5 centimeter. De zetel is 170 centimeter breed, 69.5 centimeter hoog en 84 centimeter diep.

Muuto Outline Zetel 2-zits


✓ Elegant en puur design!
✓ Tevens verkrijgbaar als 3-zits zetel
✓ Diverse bekledingsmogelijkheden
✓ Afmeting: b. 170 x h. 69.5 x d. 84 cm.
✓ Design: Anderssen & Voll

Vragen over de Outline Zetel 2-zits van Muuto?


Neem gerust contact met ons op wanneer uw favoriet er niet tussen zit of wanneer u meer informatie wenst over de Muuto Outline Zetel 2-zits.

Dit artikel wordt bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Chris - Logistics

Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Anderssen & Voll
Garantie 2 jaar
Merk Muuto
Diepte / Lengte 84
Hoogte 69.5
Breedte 170
Opties Gestoffeerd, Met arm
Zithoogte 40
Bijlagen Productinformatie

Outline - Fiord 961

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 3.095

Outline - Fiord 151

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 3.095

Outline - Fiord 551

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 3.095

Outline - Refine Leather Zwart

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 4.795

Outline - Refine Leather Cognac

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 4.795

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit