WOUD Verde Salontafel

By Rikke Frost

Omschrijving

De WOUD Verde Salontafel is een ontwerp van Rikke Frost. De grafische lijnen van de prachtige Verde spiegel zijn overgenomen in deze elegante salontafel. Het ovaalvormige frame heeft twee soorten tafelblad: het bovenblad bestaat uit een rond karakteristiek blad van marmer en het onderblad bestaat uit zwart geverfd eikenfineer. De gecreëerde ruimte tussen de twee tafelbladen is perfect voor het tentoonstellen van planten en bloemen, wat oorspronkelijk ook het idee van Frost was toen ze de lijnen voor de Verde serie ontwierp.

Het frame van de salontafel is gemaakt van zwart geverfd metaal en heeft een totale breedte van 106 centimeter, een hoogte van 41 centimeter en een diepte van 60 centimeter. U kunt de tafel bestellen in ‘Marble Black’, een tafelblad van zwart Nero Marquina marmer met witte aders en een ‘Marble Brown’ blad van Emperador marmer dat bekend staat om zijn opbouwende texturen. Het bovenblad heeft een diameter van 60 centimeter en een hoogte van 1,5 centimeter.

WOUD Verde Salontafel


✓ Karakteristiek design
✓ Marmeren tafelblad
✓ Keuze uit meerdere kleuren
✓ Afmeting: b. 106 x h. 41 cm. x d. 60 cm.

Vragen over de Verde Salontafel van WOUD?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de WOUD Verde Salontafel.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Rikke Frost
Jaartal 2018
Garantie 2 jaar
Merk WOUD
Diepte / Lengte 60 cm.
Breedte 110 cm.
Hoogte 43 cm.
Er zijn geen opties voor dit product beschikbaar
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit