Occhio Luna Sospeso Hanglamp

By Axel Meise

Omschrijving

De Occhio Luna Sospeso Hanglamp is een excentriek ontwerp van Axel Meise en maakt deel uit van de waanzinnige Luna serie bestaande uit wand-, plafond-, tafel- en hanglampen. De naam ‘Luna’ is afgeleid van het Latijnse woord voor ‘maan’. Op het eerste gezicht lijkt de lamp net zo mysterieus als de maan, maar wanneer u een blik op het design werpt, blijkt het een meesterwerk op het gebied van lichttechnologie te zijn. Luna is de eerste collectie met Occhio’s eigen gepatenteerde vuurballichtbron. De vuurbal in de spiegelglazen bol straalt een zacht, verblindingsvrij licht waardoor een magisch effect in de ruimte ontstaat. Het licht lijkt elegant door de bol te schitteren, hetgeen dat de Luna onderscheidt van andere lampen. Creëer een creatieve formatie van meerdere hanglampen in diverse afmetingen en til de lichtervaring naar een hoger niveau.

Met zijn klassieke uiterlijk en hypermoderne technieken is de ronde hanglamp uniek in zijn soort. De Luna Sospeso Hanglamp biedt maximaal bedieningscomfort, zowel in huis als in commerciële omgevingen. Lichtsterkte, -verdeling en -kleur kan geheel naar wens aangepast worden middels één simpele handbeweging via Touchless Control. Van uitnodigend en warm tot gefocust en koel: het licht van deze hanglamp past zich aan talloze sferen aan. Met de Air module met Bluetooth Control kan de hanglamp eenvoudig op afstand bediend worden.

De Luna Sospeso Hanglamp heeft een armatuur van aluminium en PVD gecoat staal in donker chroom of phantom. Het metaal lijkt naadloos over te lopen in de donker getinte, glazen lampenkap en andersom. Bovendien is de hanglamp te verkrijgen in diverse afmetingen. Zo is de bolvormige kap verkrijgbaar met een diameter van 12,5, 16 of 20 centimeter en is het armatuur uit te voeren in diverse varianten, afhankelijk van de montage. Meer informatie hierover is terug te vinden in de bijlagen.

Wegens de vele mogelijkheden heeft MisterDesign één montage-uitvoering geselecteerd welke in diverse afmetingen te bestellen is. Online is de hanglamp verkrijgbaar met een fix up montage. Bovendien wordt hij geleverd inclusief de Air module met Bluetooth. Interesse in een andere uitvoering? Neem dan contact op met onze interieurspecialisten of kom langs in onze design winkels. Dan kijken we graag mee naar alle mogelijkheden.

Occhio Luna Sospeso Hanglamp


✓ Excentrieke lichtbeleving
✓ Afgeleid van het Latijnse woord voor ‘maan’
✓ Meesterwerk van lichttechnologie
✓ Creëert een magisch effect

Vragen over de Luna Sospeso Hanglamp van Occhio?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Occhio Luna Sospeso Hanglamp.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Staal
Designer Axel Meise
Garantie 2 jaar
Merk Occhio
Dimbaar Ja, via ingebouwde dimmer
Lichtbron inbegrepen Ja
Opties Dimbaar, Ingebouwde dimmer, LED
Kabel Lengte 5 - 200 cm.
Soort lichtbron LED 9W
Lumen 550
Kelvin 2700
CRI 95
Bijlagen Datasheet Luna Sospeso Fix Up Luna Sospeso Montage Instructies

Luna Sospeso

Ø12,5 cm. - Phantom

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 1.014

Luna Sospeso

Ø16 cm. - Donker Chroom

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 1.136

Luna Sospeso

Ø16 cm. - Phantom

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 1.136

Luna Sospeso

Ø20 cm. - Donker Chroom

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 1.299

Luna Sospeso

Ø20 cm. - Phantom

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 1.299

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit