Nuura Anoli 6 Hanglamp

By Sofie Refer

Omschrijving

De sfeervolle Nuura Anoli 6 Hanglamp is een ontwerp van de internationaal geprezen Deense lichtontwerper Sofie Refer, bij wie respect voor de natuur en de schoonheid van eenvoud de twee meest waardevolle kwaliteiten in haar werk zijn. Geïnspireerd door het traditionele Scandinavische licht en de rijkdommen van haar omgeving creëert de Deense eenvoudige doch grootse lichtvormen die een pure maar sensuele uitstraling hebben. De Anoli serie uit haar hand dankt zijn vorm aan de stille druppels als die op een regenachtige dag; elegant en zacht van vorm en door Refer voorzien van een aangename gouden warmte.

De Anoli 6 telt zoals de naam verklapt maar liefst zes lichtbronnen, die samen een zwoel licht uitstralen. Dit strakke model bestaat uit zes mondgeblazen kappen van semi-transparant opaal glas of transparant goud glas, bevestigd aan een metalen armatuur voorzien van de luxueuze messing-achtige kleur ‘Nordic Gold’. De lamp beschikt over een fitting voor een E14 T25 lichtbron van maximaal 25 Watt of een G9 lichtbron van maximaal 7 Watt. Deze hanglamp is in verschillende formaties op te hangen, instructies hierover kunt u terugvinden in de bijlage. Afhankelijk van het gekozen model, hangt het armatuur aan een zwarte (goud) of witte (opaal) kabel. Alle uitvoeringen van de Anoli 6 hanglamp worden geleverd met een plafondkapje (Ø35 centimeter) en zonder lichtbron, deze laatste kunt u apart mee bestellen.

Naast deze zesdelige uitvoering telt de Anoli serie ook een enkelvoudige hanglamp, een model met drie lampen en een schitterende kroonluchter met maar liefst dertien sfeervolle lampen. Al deze leden van de Anoli familie kunt u vinden bij de productfamilie.

Nuura Anoli 6 Hanglamp


✓ Minimalistisch en sensueel in uitstraling
✓ Geïnspireerd op de zachte regendruppels tijdens een regenachtige dag
✓ Mondgeblazen opaal of goudkleurig glas
✓ Ook verkrijgbaar in een model met een, drie of dertien lampen

Vragen over de Anoli 6 Hanglamp van Nuura?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Nuura Anoli 6 Hanglamp.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Glas
Designer Sofie Refer
Jaartal 2018
Garantie 2 jaar
Merk Nuura
Hoogte max. 250 cm.
Diameter 34 cm.
Dimbaar Ja, via externe dimmer
Lichtbron inbegrepen Niet inbegrepen
IP Waarde IP20
Opties Dimbaar
Kabel Lengte 250 cm.
Soort lichtbron 6 x E14 LED max. 25W / 6 x G9 LED max. 7W
Bijlagen Anoli 6 Formaties Montagehandleiding Anoli 6 Technische Details Anoli 6

Anoli 6 Hanglamp - E14

Nordic Gold - Gold

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 2.999

Anoli 6 Hanglamp - G9

Nordic Gold - Opal

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 2.999

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit