Notre Monde Wildflowers Dienblad

By Dawn Sweitzer

Omschrijving

Het Notre Monde Wildflowers Dienblad is een ontwerp van Dawn Sweitzer. In vroegere jaren ging ze veel op reis en nam ze deel aan designprojecten in Europa. Deze ervaringen beïnvloedde het leven van Sweitzer enorm, omdat ze in aanraking kwam met diverse culturen, steden en natuurgebieden. Dit dynamische leven verwerkte ze in haar designs voor Notre Monde. Hieruit ontstond onder andere het Wildflowers Dienblad. Een prachtig design dat haar perspectief op de natuur representeert. Het design bestaat uit bloempatronen van zachte kleuren die als lagen elkaar overlappen. Zo zijn er gele, groene en grijze kleurtonen te vinden in het design. Deze kleurpatronen staan weergegeven op een rustieke, effen kleur achtergrond. Het dienblad is vervaardigd van drijfhout. Dit is ecologisch verantwoord, aangezien in dit proces geen bomen gekapt worden. Het verf wordt handmatig op het glazen blad aangebracht, waardoor het resultaat van elk dienblad net iets anders is. Deze authenticiteit wordt versterkt middels een signatuur van de makers. Het dienblad heeft een breedte van 61 centimeter, een diepte van 46 centimeter en een hoogte van 5 centimeter.

Het Wildflowers Dienblad behoort tot de collectie van Notre Monde. In 1997 is het merk door de Amerikaanse Dawn Sweitzer opgericht. Zij is als kunstenares al snel geïnspireerd door alledaagse zaken. Toen ze op reis ging werden deze indrukken alleen nog maar groter. Ze verwerkte haar ervaringen in haar designs van Notre Monde, ook wel ‘onze wereld’ vertaald vanuit het Frans. Een toepasselijke merknaam dus! Ze verweef deze culturele aspecten samen met moderne aspecten om tot een uniek stukje kunst te komen. Dit is in onze ogen zeker geslaagd. Met de mooie designs van Notre Monde creëert u een omgeving van luxe en functie.


Notre Monde Wildflowers Dienblad


✓ Handgemaakt in Indonesië
✓ Design met wilde bloemen
✓ Materiaal: drijfhout en glazen blad
✓ Afmetingen: b. 61 x d. 46 x h. 5 cm.
✓ Design: Dawn Sweitzer

Vragen over het Wildflowers Dienblad van Notre Monde?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Notre Monde Wildflowers Dienblad.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
EAN Code 0749531852763
Productnr. TGN-020446
Materiaal Hout
Designer Dawn Sweitzer
Garantie 2 jaar
Merk Notre Monde
Diepte / Lengte 46 cm.
Hoogte 5 cm.
Breedte 61 cm.

Wildflowers Dienblad

Nog 2 op voorraad

Levertijd: Vandaag besteld, uiterlijk 31 oktober in huis
€ 158

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit