Ethnicraft Dahlia Dienblad

By Dawn Sweitzer

Omschrijving

Het Ethnicraft Dahlia Dienblad is een ontwerp van Dawn Sweitzer. ‘De ochtendstond heeft goud in de mond’, zo luidt een bekend gezegde. En inderdaad, de opkomende zon levert vaak schitterende taferelen op. De prachtige ochtendzon inspireerde Dawn Sweitzer voor het ontwerp van het Dahlia Dienblad, waarbij de gouden accenten gearrangeerd zijn in het patroon van een dahlia. Hierdoor heeft het dienblad een luxueuze en vrolijke uitstraling en voegt u met dit dienblad in een handomdraai een chique noot aan uw interieur toe.

Het dienblad heeft een glazen blad waardoor het lijkt of de kleuren van het blad af spatten. De verf wordt met de hand op het glas aangebracht, waardoor er kleine imperfecties zichtbaar kunnen zijn. Niet getreurd, want deze imperfecties zijn een stille getuige van traditioneel handwerk en maken bovendien ieder dienblad echt uniek. De rand van het dienblad, die 4 centimeter hoog is, wordt gemaakt van drijfhout. In combinatie met het lichte blad vormt dit donkere hout een prettig contrast. In de rand van het dienblad zijn ook twee handvatten gemaakt, die het makkelijk maken het dienblad te verplaatsen. Het Dahlia Dienblad heeft een diameter van 61 centimeter.

Ethnicraft Dahlia Dienblad


✓ Vrolijk en zonnig patroon
✓ Gemaakt in Indonesië
✓ Glazen blad
✓ Afmeting: Ø 61 x h. 4 cm.
✓ Designer: Dawn Sweitzer

Vragen over het Dahlia Dienblad van Ethnicraft?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Ethnicraft Dahlia Dienblad.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
EAN Code 0656727713381
Productnr. 20421
Materiaal Glas
Designer Dawn Sweitzer
Garantie 2 jaar
Merk Ethnicraft
Hoogte 4 cm.
Diameter 61 cm.

Dahlia Dienblad

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 161

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit