Normann Copenhagen Sprinkle Dekbedovertrek

By Anne Lehmann

Omschrijving

Het Normann Copenhagen Sprinkle Dekbedovertrek is een ontwerp van Anne Lehmann. Anne Lehman is gefascineerd door lichte attributen met een beweegbaar karakter zoals zand en confetti: sprinkles! Door deze sprinkles in een lijnenpatroon terug te laten komen wordt een licht gevoel gecreëerd, alsof ze zo weer van patroon kunnen veranderen. Het overtrek is verkrijgbaar in vier kleuren: de rustige kleuren frost en grijs en de contrasterende kleuren sea groen en blauw. Het zeegroene dekbed is gecombineerd met een zachtroze kleur en ook in het blauwe dekbed is een roze accent terug te vinden. Het Normann Copenhagen Sprinkle Dekbedovertrek is gemaakt van katoen en is gewoven in een satijnbinding, waardoor hij heerlijk zacht is om onder te liggen.

Het overtrek wordt gesloten door middel van verborgen knoopjes en mag gewassen worden op 60 graden. De afmeting van het overtrek bedraagt 140 centimeter in de breedte bij 200 centimeter in de lengte. De kussensloop is 63 centimeter breed en 60 centimeter lang.

Het Sprinkle Dekbedovertrek is een product van Normann Copenhagen, ontworpen door Anne Lehmann. Door middel van haar designs wil Anne Lehman schoonheid en gemak in ons leven brengen. De belangrijkste elementen in haar designproces zijn vorm en functie, die altijd met elkaar in balans moeten zijn. Iets moet namelijk mooi zijn, maar wel nog steeds gemakkelijk om te gebruiken. Design moet betekenis hebben en van waarde zijn om relevant te zijn, aldus Lehmann.

Normann Copenhagen Sprinkle Dekbedovertrek


✓ Een abstracte print
✓ In twee rustige en twee contrasterende kleuren
✓ Materiaal: 100% katoen
✓ Afmeting: b. 140 x l. 200 cm.
✓ Design: Anne Lehmann

Vragen over het Sprinkle Dekbedovertrek van Normann Copenhagen?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Normann Copenhagen Sprinkle Dekbedovertrek.
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Anne Lehmann
Garantie 2 jaar
Merk Normann Copenhagen
Diepte / Lengte 200 cm.
Breedte 140 cm.

Sprinkle Dekbedovertrek

Frost

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 73

Sprinkle Dekbedovertrek

Grijs

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 73

Sprinkle Dekbedovertrek

Sea Groen

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 73

Sprinkle Dekbedovertrek

Blauw

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 73

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit