Normann Copenhagen Play Kapstok

By Gridy

Omschrijving

De Normann Copenhagen Play Kapstok is een ontwerp van Gridy. Toen de oprichters van Normann Copenhagen, Poul Madsen en Jan Andersen, de Play Kapstok zagen op de Stockholm Furniture Fair in 2013, werden zijn meteen verliefd op het design. De ontwerpers van Gridy raakten geïnspireerd door een tafelvoetbalspel, wat uiteindelijk geresulteerd heeft in deze speelse kapstok met haakjes in verschillende groottes.

De kapstok is vervaardigd uit eikenhout en is uitgevoerd in drie varianten: Shadow, Candy en Oak. Shadow is geverfd in grijstinten en Candy is geverfd in allerlei frisse kleuren. Oak is een blank eiken versie. Iedere variant nodigt uit om uw jassen, tassen en sjaals aan op te hangen. De kapstok is 60 centimeter breed, 17.2 centimeter hoog en 6.3 centimeter diep.

De Play Kapstok van Gridy is een product van Normann Copenhagen. Het Noorse designduo wordt gevormd door Wilhelm Grieg Teisner en Lars Olav Dybdal. Sinds 2009 hebben zij een eigen designstudio met een minimalistische, Scandinavische blik op design. Ze streven ernaar simpele en eerlijke producten te creëren die gebruiksvriendelijk zijn en bovendien een duurzaam karakter hebben. “Design moet karakter hebben en een functie vervullen zonder om aandacht te schreeuwen”, aldus Gridy.

Normann Copenhagen Play Kapstok


✓ Speelse haakjes van verschillende grootte
✓ Drie varianten: Shadow, Candy en Oak
✓ Materiaal: eikenhout
✓ Afmeting: b. 60 x h. 17.2 x d. 6.3 cm.
✓ Design: Gridy

Vragen over de Play Kapstok van Normann Copenhagen?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Normann Copenhagen Play Kapstok.
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Gridy
Garantie 2 jaar
Merk Normann Copenhagen
Diepte / Lengte 6.3 cm.
Hoogte 17.2 cm.
Breedte 60 cm.

Play Kapstok - Shadow

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 60

Play Kapstok - Candy

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 60

Play Kapstok - Eiken

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 60

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit