Normann Copenhagen Pebble Board Serveerplank

By Simon Legald

Omschrijving

De Normann Copenhagen Pebble Board Serveerplank is een ontwerp van Simon Legald. De Pebble Serveerplank is een prachtig marmeren plateau dat ontworpen is om kaas op te serveren, maar hij is natuurlijk ook geschikt voor het serveren van andere hapjes en snacks. Zijn naam heeft het bord te danken aan zijn ronde organische vorm, die wel wat weg heeft van een gladde kiezelsteen. Het marmer waaruit de plank is vervaardigd, is ook mooi glad gepolijst. De zwarte kleur heeft een natuurlijke witte groeven structuur.

Pebble is uitgevoerd in twee maten, small en large. De kleine variant is 30 centimeter breed, 12.7 centimeter diep en 1.2 centimeter hoog. De grotere variant is 30 centimeter breed, 18.9 centimeter diep en 1.2 centimeter hoog. In beide plateaus is een verdunning aangebracht in de vorm van een kuiltje, waar u uw vinger kunt plaatsen wanneer u hem optilt. Overigens hoeft de Pebble niet per se voor eten gebruikt te worden. Ook als interieurdecoratie komt hij prachtig tot zijn recht.

De Pebble Board Serveerplank van Simon Legald is een product van Normann Copenhagen. Volgens Legald is eerlijkheid hetgeen wat een product begrijpelijk maakt. Het beschrijft de functionaliteit van een product. De essentie van zijn design zit hem in het bruikbare. Zijn producten moeten vaak gebruikt worden en daarom moet niet alleen de functie kloppen, maar ook de esthetiek. Simon Legald is verantwoordelijk voor het design van meerdere producten van Normann Copenhagen, zowel klein als groot.

Normann Copenhagen Pebble Board Serveerplank


✓ Zwart marmeren plateau met witte groeven
✓ Voor het serveren van eten of ter decoratie
✓ Materiaal: marmer
✓ In 2 afmetingen verkrijgbaar
✓ Design: Simon Legald

Vragen over de Pebble Board Serveerplank van Normann Copenhagen?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Normann Copenhagen Pebble Board Serveerplank.
Kenmerken
Materiaal Steen
Designer Simon Legald
Garantie 2 jaar
Merk Normann Copenhagen
Hoogte 1.2 cm.

Pebble Board

b. 30 x h. 1.2 x d. 12.7 cm.

Nog 1 op voorraad

Levertijd: Werkdagen voor 16:30u besteld, volgende dag in huis
€ 60

Pebble Board

b. 30 x h. 1.2 x d. 18.9 cm.

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 74

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit