Normann Copenhagen Heima Kandelaar

By Francis Cayouette

Omschrijving

De Normann Copenhagen Heima Kandelaar is een ontwerp van Francis Cayouette. De Heima Kandelaar is een vier-armige kandelaar met een zowel industriële als romantische uitstraling. Hij is geïnspireerd op de gietijzeren kunstbeweging uit de jaren ’50. Het design heeft een typische vorm; vanuit het midden splitst het geraamte zich in vier armen die ieder een kaars kunnen dragen. Deze ‘houders’ zijn allemaal naar binnen gedraaid, wat een mooi gezicht is. De kandelaar is gemaakt van gietijzer, wat hem dat romantische tintje geeft. Helemaal als de kaarsen branden natuurlijk!

De kandelaar is 13.8 centimeter breed, 20.4 centimeter hoog en 13.2 centimeter diep. In de houder past een kaars met een diameter van 2.2 centimeter. Norman Copenhagen heeft voor deze kandelaar nog een schoonmaaktip: zet hem ondersteboven in de oven op 180 graden voor 10 minuten. Het kaarsvet druipt er zo gemakkelijk af. Let wel op wanneer u hem eruit haalt, hij is heet!

De Heima Kandelaar van Francis Cayouette is een product van Normann Copenhagen. Francis Cayouette heeft 20 jaar ervaring in productdesign. De basis van deze carrière ligt in Canada, waar hij zijn eerste ervaringen opdeed. Nu is hij gebaseerd in Copenhagen en runt hij designstudio Unit 10 Design samen met Anne Marie Raaschou-Nielsen. Cayouette vindt het belangrijk om zichzelf uit te dagen in verschillende gebieden van design, om zo te blijven leren. Hij ziet een uitdaging in het creëren van betere basics die het leven gemakkelijker maken.

Normann Copenhagen Heima Kandelaar


✓ Typische vorm
✓ Romantische uitstraling
✓ Materiaal: gietijzer
✓ Afmeting: b. 13.8 x h. 20.4 x d. 13.2 cm.
✓ Design: Francis Cayouette

Vragen over de Heima Kandelaar van Normann Copenhagen?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Normann Copenhagen Heima Kandelaar.
Kenmerken
EAN Code 5707434052517
Productnr. 330300
Materiaal Metaal
Designer Francis Cayouette
Garantie 2 jaar
Merk Normann Copenhagen
Diepte / Lengte 13.2 cm.
Hoogte 20.4 cm.
Breedte 13.8 cm.

Heima Kandelaar

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 53

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit