Audo Copenhagen Norm Wandspiegel Ovaal

By Norm Architects

Omschrijving

De Menu Norm Wandspiegel Ovaal is een ontwerp van Norm Architects. Jonas Bjerre-Poulsen en Kasper Rønn, de designers van Norm Architects, werden voor het ontwerp van deze spiegel geïnspireerd door vintage kleedkamers. Deze inspiratie heeft geleid tot de mooie ovale vorm en heeft een eigentijds uiterlijk gekregen door de rand te maken van aluminium met een witte en zwarte poedercoating. De spiegel is 40 centimeter breed, 130 centimeter hoog en 3.5 centimeter diep. Hij is perfect als passpiegel in uw bad- of slaapkamer, maar kan ook in de woonkamer gebruikt worden. Het leuke aan deze spiegel is namelijk dat hij ook horizontaal aan de wand kan worden gehangen. Draai hem een kwartslag en hij staat superleuk boven de bank of een dressoir.

De Norm Wandspiegel Ovaal is een product van het Deense Menu. Ontwerpen van Norm Architects kenmerken zich door een duidelijke functie en minimalistisch design. Volgens designer Jonas Bjerre-Poulsen wordt deze minimalistische stijl bepaald door men af te vragen hoeveel dingen er weggelaten kunnen worden zonder dat het object interesse verliest. Zodra u niets meer toe hoeft te voegen en niets meer weg kunt halen, is het product af.

Menu Norm Wandspiegel Ovaal


✓ Zowel horizontaal als verticaal te gebruiken
✓ In zwart en wit
✓ Materiaal: glas, gepoedercoat aluminium
✓ Afmeting: b. 40 x h. 130 x d. 3.5 cm.
✓ Design: Norm Architects

Vragen over de Norm Wandspiegel Ovaal van Menu?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Menu Norm Wandspiegel Ovaal.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics

Kenmerken
Materiaal Glas
Designer Norm Architects
Garantie 2 jaar
Merk Audo Copenhagen
Diepte / Lengte 3.5 cm.
Breedte 40 cm.
Hoogte 130 cm.

Norm Wandspiegel Ovaal

Zwart

Levertijd: 2 - 4 weken

Normale prijs: € 475

Special Price € 427,50

Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit