HAY NEU10 Draaistoel

By Sebastian Wrong

Omschrijving

De HAY Neu10 Draaistoel is een ontwerp van Sebastian Wrong. Dit ontwerp heeft zoveel goede eigenschappen dat we niet weten waar te beginnen! Het grootste pluspunt dankt de Neu10 toch wel aan de ergonomisch verantwoorde schaal. De schaal is namelijk gegoten en daarmee perfect naar het menselijk lichaam gevormd. U neemt plaats op het stevige, duurzame materiaal polypropyleen. Dit is een kunststofsoort van wel 1.5 centimeter dikte. Het polypropyleen is in verschillende proporties verdeeld waardoor een verhoogde rand ontstaat die de stoel accentueert. Naast functionaliteit ontgaat het de Neu10 Draaistoel ook zeker niet aan karakter. De zitschaal is verkrijgbaar in de kleur zwart.

Vanuit de zitting gaat het ontwerp vloeiend over in de uit aluminium vervaardigde draaivoet. De soft black zitschaal heeft een onderstel met een poedercoating in dezelfde kleur als de zitschaal.

Neu10 is onderdeel van de Neu-serie van HAY. Bij de productfamilie onderaan de pagina vindt u dit ontwerp met een gestoffeerde afwerking, voor ieder wat wils.

HAY Neu10 Draaistoel


✓ Ergonomisch verantwoord!
✓ Functioneel design met karakter
✓ Verkrijgbaar in verschillende kleuren
✓ Onderdeel van de Neu-serie van HAY

Vragen over de Neu10 Draaistoel van HAY?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de HAY Neu10 Draaistoel.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer Sebastian Wrong
Garantie 5 jaar
Merk HAY
Diepte / Lengte 52.5
Breedte 46
Hoogte 82
Opties Draaibaar, Gestoffeerd

Neu10 Draaistoel

Soft Black

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 359
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit