Nanimarquina Wellbeing Wandkleed

By Ilse Crawford

Omschrijving

Het Nanimarquina Wellbeing Wandkleed is een ontwerp van Ilse Crawford en maakt deel uit van de natuurlijke Wellbeing serie. Zoals de naam van deze collectie al verklapt, is deze serie ontworpen om het welzijn van geest en lichaam te verbeteren door warme, zachtheid en comfort toe te voegen in een interieur. Aanraking, vakmanschap en respect voor het milieu zijn belangrijke kernwaarden tijdens het ontwerpen van de serie.

Het Wellbeing Wandkleed is ontworpen om een gevoel van ontspanning te creëren door middel van kleur, vorm en materiaal. Zo is het eenvoudige Wellbeing Wandkleed gemaakt zonder bleekmiddel en kleurstoffen. Het gebruik van natuurlijke kleuren resulteert in een gevoel van rust en balans. Geniet van een ontspannen sfeer in de woonkamer of hang het wandkleed in een kantoorruimte om een rustgevende omgeving te creëren.

Het handgesponnen wandkleed bestaat voor 55% uit onbewerkt katoen, voor 29% uit jute en voor 12% uit wol. Tevens zijn natuurlijke materialen zoals zeeplanten, brandnetel en houtschors gebruikt. Het rustgevende wandkleed heeft een lengte van 130 en een breedte van 120 centimeter.

Nanimarquina Wellbeing Wandkleed


✓ Onderdeel van de Wellbeing serie
✓ Ontworpen om welzijn te verbeteren
✓ Natuurlijk ontwerp
✓ Creëert een gevoel van ontspanning

Vragen over het Wellbeing Wandkleed van Nanimarquina?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Nanimarquina Wellbeing Wandkleed.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Wol
Designer Ilse Crawford
Garantie 2 jaar
Merk Nanimarquina
Diepte / Lengte 130 cm.
Breedte 120 cm.

Wellbeing Wandkleed

Nog 3 op voorraad

Levertijd: Binnen 2 weken, op afspraak
€ 1.597

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit