Nanimarquina Tres Vegetal Vloerkleed

By Nani Marquina

Omschrijving

Het Nanimarquina Tres Vegetal Vloerkleed is een ontwerp van Elisa Padrón & Nani Marquina. Dit prachtige vloerkleed is onderdeel van de Tres familie bestaande uit verschillende ontwerpen en uiteenlopende kleuren. Tres Vegetal verdient een plaats in de spotlights, omdat het ontwerp vervaardigd is uit 12% New Zealand wol, 23% wolvilt en een 100% natuurlijk materiaal. Niet zomaar een materiaal.. maar hennep! Het kruid is met de hand gesponnen en komt tot leven dankzij de kruising van verschillende diktes en kleurverschillen. Die verschillen ontstaan bij het handweven volgens de Dhurrie techniek, een eeuwenoude techniek welke ontzettend veel vakmanschap vereist. De getalenteerde mannen uit India zorgen ervoor dat het vloerkleed een knoopdichtheid heeft van wel 56.000 knopen per vierkante meter, allemaal met de hand! Naast de fijne eigenschappen die hennep met zich meebrengt, is ook de uitstraling niet te missen. Tres Vegetal heeft een rustieke uitstraling en komt in de subtiele kleurencombinatie beige, ivoor en gebroken wit. Nani Marquina zet ook met dit vloerkleed een statement neer, innovatie. Het gebruik van natuurlijke materialen in combinatie met het verbeteren van leefomstandigheden. En zeg nu zelf, met vegetal is dit doel dubbel en dwars behaald!

Het Tres Vegetal Vloerkleed is verkrijgbaar in 2 afmetingen:
l. 300 x b. 200 cm.
l. 240 x b. 170 cm.

Nanimarquina biedt tegen betaling preventieve maatregelen tegen bijvoorbeeld vlekken, UV-straling en bacteriën. Vraag ons hiervoor naar de mogelijkheden!

Nanimarquina Tres Vegetal Vloerkleed


✓ Vervaardigd uit natuurlijk kruid
✓ Prachtige kleurencombinatie
✓ Rustieke uitstraling
✓ Volledig handgemaakt!
✓ Verkrijgbaar in 2 afmetingen

Vragen over het Tres Vegetal Vloerkleed van Nanimarquina?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Nanimarquina Tres Vegetal Vloerkleed.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Wol
Designer Nani Marquina
Garantie 2 jaar
Merk Nanimarquina
Hoogte 0.8 cm.

Tres Vegetal Vloerkleed

l. 240 x b. 170 cm.

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 1.712

Tres Vegetal Vloerkleed

l. 300 x b. 200 cm.

Nog 1 op voorraad

Levertijd: Binnen 2 weken, op afspraak
€ 2.522

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit