Nanimarquina Tones Pieces Vloerkleed

By Claudia Valsells

Omschrijving

Het Nanimarquina Tones Pieces Vloerkleed is een ontwerp van Claudia Valsells en is onderdeel van de Tones serie. Valsells combineert haar werk als kunstenaar met dat van colorist wat duidelijk naar voren komt in de Tones serie. De serie bestaat uit vloerkleden waarbij de nadruk is gelegd op kleur. De verschuiving in het gebruik van neutrale kleuren naar opvallende kleuren vormde een interessante uitdaging voor Valsells. De artistieke vloerkleden nodigen uit om urenlang naar te kijken en prachtige meubels op te plaatsen. Het harmonische ontwerp beschikt over een ruime hoeveelheid aan tinten die doen denken aan muzieknoten. Deze artistieke kleurtinten staan prachtig in contrast met de zachte, neutrale achtergrond. Dit maakt het Tones Pieces Vloerkleed een ware eyecatcher in zowel de thuissetting als in een moderne galerij. Bovendien brengt het kleurrijke vloerkleed een vrolijke sfeer met zich mee en geeft een warme uitstraling aan iedere ruimte.

Het Tones Pieces Vloerkleed is met de hand geweven met Afghaanse wol welke 100% biologisch afbreekbaar is. Dit maakt dat het Afghaanse wol een minimale impact op het milieu heeft. Het artistieke vloerkleed is op twee manieren uitgevoerd: door middel van tuften en kelim. De getufte uitvoering is een hoogpolig vloerkleed terwijl de kelim uitvoering een plat handgeweven vloerkleed betreft.

Verschillende afmetingen:
- l. 240 x b. 170 cm.
- l. 300 x b. 200 cm.

Nanimarquina Tones Pieces Vloerkleed


✓ Zachte, neutrale achtergrond
✓ Harmonisch design
✓ Rijk aan kleuren
✓ Ware eyecatcher

Vragen over het Tones Pieces Vloerkleed van Nanimarquina?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Nanimarquina Tones Pieces Vloerkleed.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics

Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Claudia Valsells
Garantie 2 jaar
Merk Nanimarquina
Diepte / Lengte 240/300 cm.
Breedte 170/200 cm.

Tones Pieces Kelim

l. 240 x b. 170 cm.

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 3.006

Tones Pieces Getuft

l. 240 x b. 170 cm.

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 3.545

Tones Pieces Kelim

l. 300 x b. 200 cm.

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 4.416

Tones Pieces Getuft

l. 300 x b. 200 cm.

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 5.221

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit