Nanimarquina Medina Vloerkleed

By Nani Marquina

Omschrijving

Het Nanimarquina Medina Vloerkleed is een ontwerp van Nani Marquina. Nani Marquina heeft zichzelf overtroffen met dit prachtige design dat symbool staat voor de transformatie van traditie. Echt traditioneel vakmanschap waarbij gebruik is gemaakt van de handweeftechniek ‘Kilim’, waardoor elk kleed een uniek eigen karakter heeft. Kilim is een handmatige weeftechniek afkomstig uit Pakistan die zich kenmerkt door het gebruik van twee gereedschappen, en wol als primair materiaal. Bij Medina is gebruikgemaakt van 100% hand gesponnen Afghaanse wol, dit is 100% scheerwol is en dus diervriendelijk. De wol is met de hand geverfd waardoor het onoverkomelijk is dat er in detail kleine kleurverschillen zijn ontstaan. De techniek vergt erg veel tijd maar resulteert in een prachtige dichtheid van 156.000 knopen per vierkante meter! Medina heeft naast het traditionele vakmanschap nog een kenmerk wat op het eerste oog te zien is: kleurgebruik. Het kleurgebruik bij Medina is opvallend door de uiteenlopende kleuren welke elkaar subtiel versterken. Hierdoor ‘blendt’ Medina zich als het ware in uw interieur.

Medina is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren met daarbij 2 verschillende afmetingen. Medina 1 bestaat uit de basiskleur Crème – Zwart met paarse invloeden en is afgewerkt met een rode bies. Medina 2 bestaat uit 7 uiteenlopende kleuren en is afgewerkt met een rode bies.

Medina Small is 170 centimeter lang en 240 centimeter breed.
Medina Large is 200 centimeter lang en 300 centimeter breed.

Nanimarquina biedt tegen een meerprijs preventieve maatregelen tegen bijvoorbeeld vlekken, UV-straling en bacteriën. Vraag ons hiervoor naar de mogelijkheden!

Nanimarquina Medina Vloerkleed


✓ Aardetinten
✓ 100% Afghaanse wol
✓ twee afmetingen
✓ twee kleurencombinaties
✓ Handgemaakt middels ‘Kilim techniek’

Vragen over het Medina Vloerkleed van Nanimarquina?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Nanimarquina Medina Vloerkleed.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Wol
Designer Nani Marquina
Garantie 2 jaar
Merk Nanimarquina
Hoogte 0.4 cm.
Bijlagen Onderhoud Vloerkleed

Medina 2 Small

l. 170 x b. 240 cm.

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 2.274

Medina 1 Small

l. 170 x b. 240

Nog 1 op voorraad

Levertijd: Binnen 2 weken, op afspraak
€ 2.274

Medina 1 Large

l. 200 x b. 300 cm.

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 3.351

Medina 2 Large

l. 200 x b. 300 cm.

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 3.351

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit