Gubi Nagasaki Barkruk

By Mathieu Mategot

Omschrijving

De Gubi Nagasaki Barkruk is een ontwerp van Mathieu Matégot.

Mathieu Matégot was een Hongaarse designer en architect. In 1931 vestigde hij zich in Frankrijk, waar hij in 1944 begon met het vervaardigen van handgemaakte meubels. Door de organische vormgeving en het unieke lijnenspel zorgen zijn ontwerpen voor een gevoel van vreugde bij zijn bezichtiger. Bovendien hebben de gebruikte baanbrekende en innovatieve technieken geleid tot unieke esthetiek en bijzondere ontwerpen. Matégot heeft gedurende zijn carrière over de gehele wereld gereisd, op zoek naar inspiratie en nieuwe technieken, om bij terugkomst zijn indrukken te transformeren naar eigen originele ontwerpen. Mathieu Matégot was in zijn tijd een echt innovatieve persoonlijkheid. Vandaag de dag worden zijn ontwerpen als iconisch en eigentijds beschouwd.

Gubi is van oorsprong opgericht door het echtpaar Lisbeth en Gubi Olsen in het jaar 1967. Nu, bijna 50 jaar later, is Gubi nog steeds een hecht familiebedrijf én staan ze wereldwijd bekend als innovatief designmerk. Ze zien zichzelf als moderne schatzoekers waarbij nieuwsgierigheid, moed én intuïtie de belangrijkste componenten voor hun succes zijn. De collectie van Gubi wordt gekenmerkt door eclectische, intercontinentale ontwerpen die de lijnen tussen het verleden en de toekomst laten vervagen. Het uitgebreide assortiment van zeer esthetische, tot nadenken stemmende ontwerpen worden keer op keer gekenmerkt door eenvoud, originele materialen en innovatieve technieken die tijd en ruimte weten te trotseren.

De Nagasaki Barkruk van Gubi wordt geheel vervaardigd uit metaal. De breedte van de kruk bedraagt 34 centimeter, de diepte bedraagt 39 centimeter en de hoogte van de kruk is 72 centimeter. De kruk is voorzien van een vierpoot onderstel en is verkrijgbaar in de kleur zwart.

Gubi Nagasaki Barkruk


✓ Hoogwaardige kwaliteit
✓ Zitting van geperforeerd metaal
✓ Onderdeel van de Matégot Collection
✓ Afmetingen: b. 34 x h. 72 x d. 39 cm.
✓ Design: Mathieu Matégot

Vragen over de Nagasaki Barkruk van Gubi?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Gubi Nagasaki Barkruk.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Mathieu Mategot
Garantie 2 jaar
Merk Gubi
Diepte / Lengte 39 cm.
Breedte 34 cm.
Hoogte 72 cm.
Bijlagen Productinformatie

Nagasaki Barkruk

Levertijd: 2 - 3 weken

Normale prijs: € 449

Special Price € 404,10

Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit